Pironkodva látta el munkáját Liptai exférje

Gesztesi Károly: Szégyelltem bemenni a színházba!

A magyar Shrek a színházi meztelenkedésről vallott - Gesztesi Károly elárulta, eddig még egyszer sem vállalt olyan szerepet, ahol teljesen le kellett volna vetkőznie, viszont vélhetően hasonló okok miatt élt már át kellemetlen pillanatokat.

2010.04.29 08:40Tabu tv

Liptai Claudia volt férje bevallotta, hogy a Víg Színházban volt két olyan darab is, amelyekre minden nap szégyellte, hogy be kell mennie...

A színházakban gyakran fordul elő, hogy a színészeknek meg kell mutatniuk a lehető legtermészetesebb testi valójukat. Vajon Gesztesi Károlynak volt-e már oka a színpadon pironkodni?

"A Víg Színházban két olyan darab is volt, amelyekre minden nap szégyelltem, hogy be kellett mennem. Nem mondom meg a darabok címét! Egyébként vannak olyan színházak, ahol például meztelenül kell játszani, és mivel annyira szép már nem vagyok, hogy mindenemet megmutassam, már nem férne bele!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gesztesi Károly a NévShowR forgatásán.

"Lett volna egy darab, ahol le kellett volna vetkőznöm. Mondtam, hogy ha ezen múlik, akkor én inkább nem vállalom el, mert ez más! A meztelenkedés már egy olyan határ, amit nagyon nehéz átlépni. Nevetni fogsz! Ha belegondolok, akkor később lehet, hogy levetkőznék, ha maga a szerep megkívánná. Persze nem öncélúan, hanem csak akkor, ha megkívánná a dolog!" - mondta a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly.

Claudia vállán zokogott Gesztesi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.