Nem tartott sokáig a szerelem

Szakított Gesztesi Károly - máris új kedvese van

Már nincs együtt 30 éves barátnőjével a színész - Gesztesi Károly nem titkolta a szakítást, de azt sem, hogy máris új párra lelt. A hölgyről még annyit sem árul el, mint az előzőről.

2010.06.16 07:45ma.hu

Két hónapig tartott Gesztesi Károly és üzletasszony kedvese kapcsolata - A színész, aki egy éve még Liptai Claudia férje volt, alig árulta el, hogy egy 30 éves hölggyel jár, máris vége szakadt a dolognak.

Gesztesi nem tagadja: sajnos kettejük közt már mindennek vége. Van azonban egy új barátnője, akiről még annyi információt sem árul el, mint az előzőről. Jobban meg kell ismerniük egymást - fogalmazott, ezért együtt mennek hamarosan nyaralni.

A sztár egyébként mindenkivel külön megy vakációzni, hiszen mások az igényei kislányának, Pankának, akivel wellness-szállodába megy, barátainak, akikkel Szlovákiába indul "sörtúrára", golfozni pedig Bükkfürdőn fog - mesélte a Napi Ásznak Gesztesi Károly.

A színész nemrég számolt be arról, hogy a Jóban Rosszban forgatása után nyaralni indul egy hölggyel, de azt nem mondta el, kiről van szó. Korábbi kedvesével, a 30 esztendős üzletasszonnyal futás közben ismerkedett össze Gesztesi Károly.

Mint mesélte, a hölgy már jó ideje figyelte őt, mielőtt megszólította, de először nem is sejtette, hogy egy ismert művésszel áll szemben.

A sztár zseniális, kedves teremtésnek nevezte a szerelmét. Nagyon jól érzik magukat együtt, folyamatosan mélyül a kapcsolatuk, de még nem költöztek össze - mesélte május elején Gesztesi Károly.

Nos, úgy tűnik, nem is igazán mélyülhetett tovább. Remélhetőleg azonban az új barátnővel jobban egy hullámhosszra kerül a színész.

Gesztesi Károlynak nem egyszerű összehangolnia, hogy minden szerettével elegendő időt töltsön, hiszen négy gyermeke van - mostanában kislányára, Pankára is többször vigyáz.

Liptai Claudia ugyanis gyakrabban bízta rá a csemetét, mióta a kedvese, Daróczi Dávid elhunyt. Gesztesi pedig igyekezett minél több terhet levenni volt felesége válláról.

Gesztesi Károly nyugdíjba megy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.