"Nem álltam a másik oldalra, tehát hölgy lesz"

Gesztesi Károly titokzatos nővel utazik!

Gesztesi Károly a nyarat belföldi utazásokkal és sok-sok pihenéssel üti majd el, de azt nem árulja el, hogy kivel lazít!

2010.06.09 06:30Tabu tv

Gesztesi Károly abban bízik: nagyon jól fog telni a nyara.

"Sok nyaralás lesz. Csak belföldön fogok utazni, hiszen nyáron sohasem megyek külföldre... Olyan jó helyek vannak ma már Magyarországon, hogy nem kell elhagyni a határt, maximum csak télen!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly, aki a hideg évszakokban általában Mexikóban lógatja a lábát.

Liptai Claudia volt férje azt is elárulta, hogy sohasem utazik egyedül, és ez most sem lesz másképp!

"Titok, hogy kivel utazok, de annyit elárulok, hogy nem celeb, és nő. Én még nem álltam át a másik oldalra, és nem is szeretnék, úgyhogy természetesen hölgy lesz a partnerem..." -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gesztesi Károly.

"Eddig négyszer vagy ötször jártam már Mexikóban, mindig egy helyre, és ugyanabba a szállodába járok. Ki sem mozdulok onnan, mert akkora hatalmas rezervátum, hogy körbe sem lehet járni... Kimegyek, és olyankor ott vagyok két hétig, vegetálok, reggeltől estig koktélozom, alszom és eszem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színész.

Sorozatszínész lett Gesztesi fia!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.