"Nem akarta kifizetni a piát"

Havas: Gesztesi olyan részeg volt, hogy leesett a székről

Nem kímélte a színészt Havas Henrik, aki egy szállodai programmal kapcsolatban fakadt ki - Gesztesi Károly és ő is részt vett egy háromnapos rendezvényen, ahol a Tanár úr értesülései szerint Gesztesi nagyon berúgott.

2010.07.02 08:30

Havas Henrik internetes naplójában számolt be arról, hogy egy alkalommal megkereste őt egy, vidéki szállodáknak programokat szervező illető: első alkalommal egy órát kellett beszélgetnie vele, és cserébe a hosszú hétvégét feleségével ingyen tölthették a hotelben. Tavaly Kalocsára hívták meg őket egy ugyanilyen eseményre.

Erről a helyről állítja Gesztesi Károly, hogy a szervező lelépett, ezért neki százezreket kellett otthagynia. Havas azonban, aki két héttel a színész után érkezett, egész mást hallott a szálloda tuljadonosától.

Mint a havasvideoblog.hu-n vezetett naplójában megírta: Gesztesi megérkezett a Liptai Claudia előtti nejével, és annak élettársával, majd "iszonyatos ivászatba" kezdtek. Havas szerint a sztár annyira részeg volt, hogy beszélgetni sem igen tudott. Vannak szemtanúk, akik szerint leesett a székről.

A Tanár úr megjegyezte: ez igaz lehet, mivel a programszervező azzal kezdte a beszélgetésüket, nem kell megijedni, mert Havas nem fog leesni a székről, és beszélgetés is lesz.

Havas Henrik a havasvideoblog.hu-n megírta: a szálloda tulajdonosa szerint a hétvége után Gesztesi Károly fizetés nélkül akart távozni, de figyelmeztették, hogy az alkoholfogyasztás számláját fizesse ki. Több mint százezer forintra rúgott az összeg, a hotel csak a szállást és az étkezést biztosította nekik, csakúgy, mint az ő számára - írta Havas.

A kalocsai szálloda vezetője megerősítette a Tanár úr történetét, és azt is hozzátette, eredetileg egy szobát biztosítottak volna a színésznek és kísérőjének, de többen érkeztek.

Ezzel még nem lett volna gond, de az italfogyasztás kifizetéséért még úgy is kénytelen voltak harcolni Gesztesivel, hogy ötven százalékos kedvezményt számoltak számukra. Az összeg így is meghaladta a 100 ezer forintot - mondta el a Napi Ásznak a szálloda vezetője.

A lap megkeresésére Gesztesi Károly elfoglaltságára hivatkozva nem kívánt válaszolni.

Havas Henrik ártalmatlanítaná Mónikát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.