Csak a házi őrizet miatt maradhat vele édesanyja!

Gyámság vár Hienre?

Ha a bíróság bűnösnek találja a megasztáros Hien szüleit, könnyen lehet, hogy gyámot rendelnek ki a kiskorú lány mellé. Édesapja már előzetes letartóztatásban ül, édesanyja egyelőre otthon maradhatott, de házi őrizet korlátozza a mozgását.

2010.06.29 12:06ma.hu

Nguyen Thanh Hien szüleit bűnszövetkezetben elkövetett embercsempészettel gyanúsítja a rendőrség - harsogják napok óta a bulvárlapok. Joggal merül fel a kérdés, mi lesz így a mindössze 16 éves tinilánnyal?

A megasztáros sikert követő fellépéseknek, a rendszeres médiaszereplésnek köszönhetően ugyan koránál jóval érettebb, de a törvény szerint 18 éves koráig mindenképp kell mellé egy nagykorú felügyelő. Márpedig ha a szülei ellen folyó nyomozás igazolja az embercsempészet gyanúját, Hien könnyen magára maradhat. Édesapja már most is előzetes letartóztatásban van, édesanyjának megengedték, hogy otthon maradjon, de a házat nem hagyhatja el.

Hien menedzsere a Napi Ásznak elmondta, a lányban most csak a fellépések tartják a lelket, rendkívül fegyelmezetten viselkedik a szüleit ért megpróbáltatások ellenére. Ha feszült is a történtek miatt, a színpadra lépve mindent félretesz és csak a fellépéssel, a közönséggel törődik, éneklés közben semmi nem vehető észre rajta a problémákból. Egy hétvégi program szervezője pedig arról mesélt, hogy Hien még autogramot is osztogatott rajongóinak, és valóban kedves volt mindenkivel.

A nehézségeken talán az is segít átjutni, hogy a minap kapta meg Túl szép című számának videóklipjéért a Viva Comet-díjat, ami hazai körökben jelentős szakmai elismerést jelent.

A nehéz időszakot a lány most egy külföldi nyaralással szeretné kipihenni, minden évben barátaival, iskolatársaival szokott elutazni, és a fellépéseit is ehhez igazodva tervezte meg.

Azt viszont még ő sem tudja, mi vár rá, mikor hazaérkezik. Ha édesanyját is lecsukják, akkor Hien mellé gyámot kell kirendelni, ami jó esetben valamelyik közeli rokona, de ha a hatóságok nem találnak erre alkalmas személyt, akkor nevelőszülőkhöz kerülhet 18 éves koráig - írja a Napi Ász.

Olvasson még többet a gyönyörű énekeslányról Itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.