Nem annyira felhőtlen egy megasztár élete...

Hien: Néha zaklatnak, néha nem!

Nguyen Thanh Hien általában rajongók gyűrűjében éli az életét, azonban ez sokszor nem annyira felhőtlen dolog, mint hinnénk...

2010.06.29 09:11tabu.tv

A Megasztár felfedezettje sokszor jár szórakozni, azonban van, hogy a rajongók miatt nem tud a barátaival lazítani. "Van amikor hagynak, van amikor nem. Volt egy este, ami nagyon nyugis volt, alig jöttek oda, de persze azért észrevettek: láttam, hogy összesúgtak a hátam mögött. De volt egy olyan buli is, ahol odajött minden második ember, hogy jujj Hien, jujj Hien... Azért szerintem én is előfordulhatok egy szórakozóhelyen!" - meséli a tabutv.hu riporterének Hien.

"Néha zaklatnak, néha nem, de ezeket tudom tolerálni és blokkolni is. Jó, mondjuk mi számít zaklatásnak?! Ha odajönnek és feltesznek egy-két kérdést, akkor arra válaszolok, de az már nem jó, ha tömegesen jönnek, vagy nagyon nyomulós valaki: ilyenkor megmondom, hogy nem!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Nguyen Thanh Hien, aki a szórakozóhelyeken időnként ismerkedni is szokott.

"Azért annyira nem tudom kiszúrni a legelején, hogy ki az aki az ismertségem, és ki az aki az igazi énem miatt jön oda. A kisugárzás is számít ugye, és az első beszélgetés során is valamennyit le lehet szűrni, de ha meg akarok valakit ismerni, akkor az nem az alapján fog eldőlni, hogy mi az első két szava!

Azok a csávók, akik általában bejönnek, azok a hátam mögött lehet, hogy összesúgnak, hogy bejövök nekik, de mégsem jönnek oda. Nem feltétlen attól félnek, hogy hozzászólnak egy sztárhoz, hanem attó, hogy ha odajönnek, akkor én biztos azt fogom mondani, hogy érdekből jönnek oda, vagy akármi!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hien.

Érdekli a sztár élete?
Olvasson utána a Hírgyűjtőn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.