"Nem Hien ellen folyik a nyomozás!"

Hien édesapját embercsempészettel vádolják

Hien menedzsere szerint már így is jobban belekeverték Hient az embercsempész-ügybe, mint kellene, hiszen nem a megasztáros lány ellen folyik nyomozás.

2010.06.28 19:32Napi Ász Online

Hien édesapját embercsempészettel vádolja a rendőrség. A megasztáros lány apját ráadásul azzal gyanúsítják, hogy ő a bűnszervezet vezetője. A nyomozás egész Európára kiterjedt, az ügyben 66 embert tartóztattak le. A magyar, a német, a francia és a brit rendőrség gyanúja szerint több száz embert szedtek össze Vietnamban, hogy aztán Európán keresztül Angliába csempésszék őket, ahol illegális marihuána-ültetvényen kellett volna dolgozniuk.

Magyarországon néhány napot töltöttek a becsempészett vietnámiak, hamis útlevelekkel, vízummal érkeztek. A Nemzeti Nyomozóiroda sajtótájékoztatójára készített prezentációs filmen a szervezett embercsempészet minden állomását bemutatják: a becsempészett vietnámiak embertelen körülmények között, kamionokban bújtak el, "búvóhelyeik" többnyire dohos pincék, romos épületek voltak.

Hien továbbra sem szólal meg szülei ügyében, a NapiászOnline is csak menedzserét érte el.

- Várjuk már, hogy lecsituljon ez a hírverés, hiszen nem Hien ellen folyik nyomozás - mondta el a NapiászOnline.hu-nak Hien menedzsere. További részletek a NapiászOnline oldalán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.