A fiatal sztárt nem zavarja a felhajtás

Hien: Csak úgy őrjöngenek...

Hiába van vége az iskolának, a Megasztár ifjú felfedezettje számára a nyár nem a pihenésről szól - Nguyen Thank Hien koncertek sorait tervezte be erre az időszakra, és egy költözést is...

Hien Pirner Almától tanult járni! képgaléria

2009.06.24 13:45ma.hu

Fellépés fellépést követ, elkészült saját albuma, leforgatta első videoklipjét és egy közös duettre is készül egykori Megasztáros csapattársával, Szecsődi Karcsival a csinos vietnámi énekesnő, Hien.

A fiatal lányt nem zavarja a felhajtás, koncertjein elmondása szerint "őrjöngenek" a rajongók, ő pedig élvezi az ismertséget. Véleménye szerint kezelni is tudja; jó érzés, hogy ennyien szeretik.

Videoklipjéről nem árult el sokat, azt azonban igen, hogy életében egyéb nagy változás is készül. Családjával hamarosan Sopronból Budapestre költöznek. Három-négy naponta kellett a fővárosba menniük, és belefáradtak az ingázásba. Hien gyerekkori barátai Budapesten vannak, mivel ő a fővárosban született. A lány már az iskolát is kinézte magának, erős gimnáziumba szeretne járni. Továbbra is vágya, hogy orvos lehessen - árulta el az Epizód magazinban.

A szemrevaló Hien a szerelemről nem is beszél, ennyi elfoglaltság mellett valószínűleg nem is akadna ideje az ismerkedésre.

A Megasztáros tehetség egyébként fiatalnak is érzi magát ahhoz, hogy komolyabb kapcsolatba bonyolódjon egy fiúval.

Ismertségéből adódóan persze számos levelet, megkeresést kap a 15 éves énekesnő, de ezekkel nem foglalkozik. Pár hónapja kifejtette, nincs jelenleg szüksége senkire.

A tehetségkutató alatt viszont úgy tűnt, ő és csapattársa, Szecsődi Karcsi alkotják majd a következő Megasztáros szerelmespárt.

Amikor a verseny véget ért, szemmel láthatóan alakulni kezdett köztük valami. Mintha ekkor engedtek volna az érzéseiknek, hiszen korábban óriási volt a hajtás és a feszültség.

A 17 éves Karcsi és Hien az utolsó fellépésen már le sem tagadhatták érzéseiket: összebújva beszélgettek, és lopva megérintették egymást.

A zavarba ejtő kérdésekre pedig úgy reagáltak: még ők sem tudják, mi ez, de nagyon jól érzik magukat együtt. A klubkoncertek egyikén még egy közös dallal is előálltak.

Aztán eltelt néhány hét, és a fiatalok - bár még jóformán össze sem jöttek - úgy döntöttek, inkább csak nagyon jó barátok lesznek.

Karcsi elárulta, ahhoz túlzottan szeretik a másikat, hogy olyan kapcsolatban éljenek, amelyben esetleg megútálhatják egymást.

Barátságuk pedig a szakítás óta még szorosabbá vált.

Mit tud Hien Fekete Dávidról? Olvassa el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.