Veszélyben volt az ifjú énekesnő élete!

Hihetetlen! Egy álarcos rabló tört a Megasztáros Hienre!

Hien a Megasztár 4. versenyzője a napokban szörnyű dologat élt át, és még két nappal az eset után is elfogja a rettegés...ugyanis egy fekete maszkos férfivel találta szembe magát, aki éppen az ablakot próbálta felfeszíteni!

Hien a konyhában is ügyeskedik nem csak a színpadon! képgaléria

2009.05.11 14:45ma.hu

A vietnami kislány barátnőjénél volt, amikor egy pillanat leforgása alatt életveszélybe került. 

– " Hamy barátnőm szüleinél voltam, itt szoktam aludni, amikor Pesten van dolgom. Hamy már iskolában volt, szülei munkában, én meg anyura vártam." – magyarázta Hien.
 
– " Épp mentem le a lépcsőn, amikor megláttam a nappali ablakánál valakit. Egy fekete ruhás, fekete maszkos férfi volt, aki éppen az ablakot próbálta felfeszíteni. Megdermedtem, hirtelen azt sem tudtam, mit tegyek. A telefonom a nappaliban volt, így fel sem merülhetett, hogy odamegyek érte. Rettegtem attól, hogy meglát és leüt!" – mondta Hien, aki két nappal a történtek után is borzongva beszél a különös napról. 

„Azon gondolkodtam, hogy várjam meg, amíg elmegy, vagy kiabáljak esetleg? Mi lesz, ha rám töri az ajtót?” – gondolta, majd végül kiugrott az emeleti ablakon. 

– " Egy szál pizsamában, mezítláb másztam ki, de nem érdekelt. "

Hien a szomszéd boltban kért segítséget, az eladók hívták ki a rendőröket, velük merészkedett vissza a házhoz. Hient még két nappal az eset után is elfogja a rettegés, ha arra a napra gondol, amikor a rabló elől mezítláb menekült. – írja aBlikk. 

– „ Ekkor ért oda anyukám, aki csak annyit látott, hogy egy szál pizsamában, rendőrökkel körülvéve állok az ajtóban.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.