Ifjú magyar tehetség távozott az élők sorából

Elhunyt Répási Máté, a Megatánc alig húszéves sztárja

Tragikus autóbalesetet szenvedett és meghalt Répási Máté, aki 2006-ban a Megatánc produkcióban jeleskedett - Az alig húsz esztendős tehetsége halála megdöbbentette a zenei és a táncos szakmát.

2010.06.14 09:30Fotó: tv2.hu

Tragédia - Elhunyt autóbalesetben a fiatal tehetség, Répási Máté. A fiú négy évvel ezelőtt, a Megatánc produkcióban tűnt fel. Halála megrázta a zenei és táncos szakmát.

Tóth Vera
személyesen is ismerte az ifjú sztárt, de nem álltak közeli kapcsolatban. Figyelt viszont rá a Megatánc óta, és nagyon rokonszenvesnek találta - mesélte a Napi Ásznak az énekesnő.

Tetszett neki, hogy ennyire fiatalon is megpróbálkozott a feladattal és ragyogóan teljesített a Megatáncban.

Megrázó, amikor egy ifjú, és ráadásul ilyen gyöngyszem a szakmában, meghal - sóhajtott Vera, aki hozzátette, Mátét mindig jókedvű fickónak ismerte, akivel sokat hülyéskedtek.

Családjával mélyen együttérez, és reméli, a fiatal sztár lelke már jó helyen van - mondta el Tóth Vera. Répási Máté egyik utolsó szerepe egyébként a Vámpírok Bálja volt - adta hírül a Napi Ász.

Ötvenkilós bombanő lehet Tóth Verából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.