"Már sokkal előbb kellett volna"

Ideje volt? Joshi Bharat show-ja is megy a süllyesztőbe!

Ha egy éve szűnik meg, már akkor is késő lett volna az Országos Rádió és Televízió Testület szerint - A Mónika-show után Joshi Bharat műsora is lekerül a képernyőről.

2010.05.18 07:25

Beteg édesanyjától tért haza Indiából Joshi Bharat, amikor a rossz hírt megkapta a show megszűnéséről. Ő azonban nem maradna munka nélkül, keresnének neki egy másik műsort a csatornánál. Joshi úgy érzi, jó dolgokat csináltak, és a csúcson hagyták abba. Nehéz volt mindennek megfelelni: a médiatörvénynek és az ORTT-nek - vélte a Napi Ászban.

A TV2 büszke a Joshi Bharat műsor sikerére, arra, amit két év alatt elértek. Joshi az egyik legkedveltebb televíziós személyiség lett a nézők körében - mondta el Kiss Péter, a TV2 programigazgatója, aki azon van, hogy mielőbb új műsorral térhessen vissza a lélekelemző - írja a Napi Ász.

Szalay Annamária, az ORTT tagja üdvözölte a testület döntését a műsor megszűnéséről. Úgy véli, ennek már előbb meg kellett volna történnie. Nem kellett volna megvárni, amíg a törvénysértő rész adásba kerül. Ő örül, hogy Mónika Joshi-t is magával rántotta.

A már megindított eljárásokat persze lefolytatja az ORTT, és a még adásba kerülő részeket is figyelni fogják. Bízik abban, hogy a továbbiakban a kiskorúak számára is megfelelő tartalmakkal versenyeznek majd egymással a csatornák - fejtette ki Szalay Annamária a Napi Ászban.

Erdélyi Mónika, Joshi Bharat egykori konkurenciája sajnálja a történteket, de úgy véli, mindez várható volt. Ahogyan az övét, úgy Joshi műsorát is figyelmeztette már több szabálysértés miatt az ORTT.

Nagyon kedveli Joshit-t, pedig csak pár alkalommal találkoztak. Jól csinálta a show-t, és nem marad majd munka nélkül. Megy neki a sorselemezés, nem lesz gondja a megélhetéssel - vélekedett Mónika a Napi Ászban.

Joshi Bharat bölcs szavai a halálról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.