Egyedül őt díjazták a TV2-nél...

Videóval! Kiderült: Joshi Bharat színész!

A juj.hu Joshi Bharat-ot kérdezte arról, mit gondol, miért ő az egyetlen TV2-es személyiség, aki díjat kapott a Story Gálán.

2010.02.20 15:30juj.hu

Reá jellemzően egyből életvezetési tanácsot is adott: nem kell mindig elemezni, ő csak csinálja a dolgát, nem analizál, csak örül az eredménynek. Sokat tanultunk tőle.

A riporter kérdésére, hogy jól érzi-e magát műsorvezetőként, egyértelmű igennel válaszolt, mint mondta, ő színész. Mi eddig azt hittük, bábszínész volt. Mindegy.

Hozzátette: mindig lehet finomítani, szép lassan felnövünk. Kedves feleségéről pedig elárulta: ő a legfőbb kritikusa, ő mindenképpen kell neki. Rászól a nyelvtani hibákért is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.