Borzalmas halálnemek a műsorvezető családjában!

Dráma - Sorra ölték meg magukat Joshi Bharat rokonai!

Megdöbbentő titkokra derül fény az indiai lélekelemző nemrég megjelent könyvéből - Joshi Bharat családjában gyakorta fordult elő öngyilkosság, nem is akármilyen módon...

2009.11.16 10:30ma.hu

Nemcsak azzal kellett szembesülnie fiatalon Joshi Bharat-nak, hogy az indiai hagyományok szerint ő gyújtotta meg édesapja holtteste alatt a máglyát.

Közeli családtagjai az öngyilkosságot választották, hogy távozzanak az életből. Nagyanyja 96 évesen egy nap úgy döntött, nem eszik többé. Minden nap ivott két pohár citromos vizet, esténként beszélgetett Joshi édesanyjával és annak húgaival, majd két hét múlva örökre elaludt.

Bharat nagyapja véletlenül patkánymérget rakott az ételbe, amikor a neje nem volt otthon és nem tudott rá főzni. Joshi dédnagyanyja combnyaktörést szenvedett, alig volt már harminc kiló, amikor az indiai sorselemző a kórházba vitte. Nagynénje, a tanárnő pedig annyira szívére vette, hogy diákjai pénzének ellopásával vádolták, hogy a mosdóban felgyújtotta magát, tárja fel Joshi Bharat önéletrajzi írásában - adta hírül a Napi Ász.

Nem ez az egyetlen dráma azonban, amiről Joshi Bharat a közelmúltban lerántotta a leplet. Az indiai lélekelemző gyermekkora nem tartott sokáig. Tizenhárom évesen, 1969 januárjában elveszítette az édesapját.

Fagyos, csúnya reggel volt, amikor azzal ébresztették, hogy apja meghalt. Édesanyja szörnyen kétségbeesett. Ettől kezdve a gyerekeknek is részt kellett vállalniuk a család eltartásában.

Idősebb bátyja és Joshi is munkába álltak. Már éppen kezdett volna egyenesbe jönni a família, amikor újabb csapás érte őket.

Joshi középső bátyjának nagyon megromlott a látása. Éppen egy rokonnál töltöttek pár napot vakáción, amikor arra panaszkodott, hogy egyre rosszabbul lát és nagyon fáj a feje.

Elvitték egy neves szemklinikára, ahol azonban a hosszas kezelésekkel sem tudták végül megakadályozni, hogy a fiú megvakuljon.

Joshi Bharat testvére mély depresszióba esett, és folyamatosan meg akart halni. A történtek és a fiú állandó öngyilkossági szándéka nagyon megviselte a családot.

Az indiai sorselemző elmondta, bátyja csak nagysokára jött rendbe. Bár sokat hiányzott az iskolából, végül évfolyamelsőként végezte tanulmányait, és ma pszichológiát tanít, rendkívül kedvelik a diákjai - mesélt büszkén testvére sikeréről Joshi Bharat.

Joshi nem játssza, hogy tudja a tutit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.