"Lakat" a nemi identitásukra is kitér...

Nejét is gyalázzák - Kiirtással fenyegetik Joshi-t és stábját!

Nemcsak az indiai lélekelemzőt, de már a mögötte álló stábot is fenyegeti az a férfi, akit annak idején állítólag átveréssel csábítottak a Joshi Bharat show-ba szerepelni...

2009.08.17 07:50ma.hu

Jogosnak érzi korábbi sérelmei miatt a Lakat néven írogató férfi, hogy videókat és fenyegető sorokat hozzon nyilvánosságra Joshi Bharat-tal kapcsolatban. Újabb videó került fel tőle az egyik videómegosztó portálra, amely zaklatásnak is minősül, és akár két év szabadságvesztéssel is büntethető.

Joshit és most már a stábját is kiirtással fenyegeti a férfi, sőt, a lélekelemző és neje nemi identitására is kitér a legújabb videóban. A Napi Ászhoz eljuttatott levélben a következőket írja:

"Szíved mélyén csak a félelmeid laknak, semmid sincs, csupán gyerekeid vannak. A józan ész előled jó messzire fut, hisz gyereket csinálni a hülye is tud. A nejed is, mint egy leszbikus liba, ő van csak neked, meg ez a kalyiba. Tetszettél valaha is egy igazi nőnek, s még te nevezed magad sorselemzőnek? Megfosztod magad a valós élményektől, hát, hol lennél, ha nem karol fel a Tv2? Otthonnak tekinted, ami mocskos fertő, és hátulról akaszt beléd Ökrös Gergő...Hát, ajánlom neked, hogy ne zaklass többet, mert van nálam ellened jó néhány ötlet. S majd magam szedem be tőled a vámot, és kiirtom mögüled, ha kell, az egész stábot. S bár lehet, hogy melletted szerkesztők állnak, folytasd csak, barom, s majd holtan találnak."

Lakat mindenképpen a show megszüntetését szeretné. Már barátai is aggódnak, hogy börtönbe jut, ez kiderül a videóhoz fűzött hozzászólásokból.

Joshi Bharat korábban úgy nyilatkozott, szeretné megóvni a családját, mert ijesztő számukra, ha ilyen videókat látnak. Kérdés, meddig tűri még az őt és családját is sértő felvételeket. Magyar Rita, a TV2 szóvivője annyit mondott: Joshi feljelentést fog tenni az ügyben - adta hírül a Napi Ász.

Az indiai sorselemző fenyegetőjéről már júliusban beszámolt a sajtó, amikor az első videó felkerült a világhálóra. Ezen a sztár halálhírét keltik, és azt sem rejtik véka alá, hogyan és hol végeznének vele.

A Lakat névre hallgató férfiről kiderült, személyes sérelmek vezérlik tettében, tavaly nyáron ugyanis átveréssel szervezték be őt Joshi Bharat show-jába.

Az indiai lélekelemző júliusban elárulta, nem fél, inkább családját féti, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

A Budapesti Rendőr Főkapitányság azonban arról számolt be, hogy nem érkezett hozzájuk ebben az ügyben megkeresés.

A TV2 szóvivője, Magyar Rita akkor úgy nyilatkozott, hogy félreértés történt.

Feljelentést nem tett Joshi Bharat, először a csatorna jogászaival szeretne egyeztetni és csak akkor tesz feljelentést, ha a helyzet tovább durvul.

Mit ígért BB Évi kapcsán Joshi Bharat? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.