Átverték a show-ba meghívott párt

Csúnya! Kiteregették a szennyest Joshinál, de hol az ígért lakás?

Ezúttal egy fiatal pár mesélt magánéletéről Joshi Bharat műsorában, aki azt az ígéretet kapta, hogy lakás jár nekik a szereplésért - Aztán szembesülniük kellett a valósággal...

2009.10.05 07:33ma.hu

Több olyan esetről is lehetett hallani mostanában, hogy a Joshi Bharat műsorában megjelent vendégeket milyen módszerrel csábították a show-ba. A Napi Ászt azonban felkereste egy hölgy, azzal, hogy neki és párjának lakást ajánlottak a szereplésért.

A Blaha Lujza téren szólították le, van-e valamilyen problémája, és amikor elmondta, hogy párjával nem tudnak együtt élni, noha van egy gyermekük is, azt mondták neki: ha a show-ban megjelenik, kapnak egy lakást.

Hangfelvételen rögzítette, hogy egy Joshi-stábtag azt mondja neki: még aznap elmegy hozzájuk a lakás papírjaival. A hölgy jogi útra terelné az ügyet. A nyilatkozatért is pénzt kért, mert mint elmondta: a párja a munkáját is elvesztette a Joshi-show miatt, hiszen azt mondták neki: jöjjön csak be, sz..rja le a munkát, úgyis kapnak egy lakást.

A hölgy a vele beszélő stábtagtól utólag megkérdezte, tudja-e a szerkesztő és Joshi, hogy így dolgoznak. A válasz az volt: természetesen, és közben nevetett - mesélte a Napi Ásznak a sértett.

Joshi Bharat műsorával kapcsolatban nem ez az első meghökkentő eset - Több, a műsorban szerepelt vendég jelezte már, hogy egészen más "mesével" csábították a show-ba, mint ami utána a helyszínen várt rá.

Nemrég egy idős férfi számolt be arról, őt azzal hívták a műsortba, hogy egy régi barátja szeretne vele találkozni. Ő nagyon örült a lehetőségnek, és meg is ígérték neki, hogy nem a szennyes kiteregetéséről van szó.

A szerződést csak futólag nézte meg, másodpéldányt pedig nem kapott belőle - mesélte a bácsi, akit mindezek után egy fiatal nő fogadott a stúdióban, a saját lánya.

Ő megkérdezte a műsorvezetőt, hogy miért csapták be, ám a válasz elmondása szerint annyi volt: nem mindegy?

A panaszos férfi másnap megkapta a borítékot ötezer forinttal, de ő visszaküldte a pénzt és írásban kérte a csatornát, ne kerüljön adásba. Nem ért azonban el semmit, lement a tévében az anyag.

Korábban egy olyan vendég mesélte el történetét, akit a beígért egykori katonatárs helyett az unokahúga várta, akivel vitája volt egy közösen vásárolt lakás miatt.

A férfi elmondta: neki húszezer forintot ígértek, és szó sem volt arról, ami a stúdióban fogadta.

Dühös unokahúga szitkokat szórt rá, majd bejött annak élettársa és felpofozta a megilletődött vendéget... A pórul járt szereplőnek végül csak ötezer forintot utaltak ki.

Ám neves művészek is szót emeltek már a show eljárásával kapcsolatban. Bódy Magdival, Némedi Marival például felvették az adást, de nem kerültek műsorba, sőt nem is szóltak erről nekik. Csala Zsuzsa ugyanerről számolt be.

Olvasson Joshi Bharat és Mónika harcáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.