"Ha nem gyógyulnék meg, temetésre készülhetnek"

Joshi Bharat-ot zsigerből kicsontozná szociopata ex-vendége

Újra hallatott magáról az indiai lélekelemző fenyegetője - Bevallotta, több alkalommal érezte már küldetésének, hogy a Joshi Bharat-hoz hasonló embereket eltegye láb alól. Azt írja, nem tudja meddig tart a nyugalma, ha nem gyógyulna megy, a média egyes szereplői temetésre készülhetnek.

2010.01.11 08:25ma.hu

Ismét jelentkezett a Joshi Bharat-ot korábban megfenyegető, Lakat néven író férfi - Blogjában vallott arról, hogy négy éve tudja, szociopata, úgy véli, minden ilyen embernek van egy gyengéje, ami előhívja a szociopatás magatartást. Nála ez az agresszió és az igazságtalanság.

Bizonyos helyzetekben nem terhelhető érzelmileg, semlegessé válik a világgal szemben. Küldetése céljának tartja, hogy bizonyos emberek életét kioltsa. Hogy eddig nem tette, az annak köszönhető, hogy írhat - fogalmaz.

A fenyegető elárulja, hogy zsigerből kicsontozná a Joshi Bharat-féléket, és meg sem bánná. Abban hisz, mindenki arra születik, hogy tegye, amire született. Úgy gondolja, vannak emberek, akiknek a halála miatt érdemes harminc évet ülni.

Nem tudja, meddig képes megőrizni nyugalmát, ha nem sikerül, azt üzenné a médiának, különítsenek el egy nagyobb összeget a céges temetésre, mert listája első két oldalán "ebben a közegben dolgozó mocskok szerepelnek" - írta meg a Napi Ász.

Joshi Bharat fenyegetőjének korábbi üzeneteiből kiderült, hogy maga is szerepelt az indiai lélekelemző műsorában. Személyes sérelmek vezérlik, haragját az váltotta ki, hogy tavaly nyáron elmondása szerint átveréssel hívták be Joshi show-jába.

Júliusban olyan filmek kerültek fel az egyik videómegosztó portálra, amelyek a műsorvezető halálhírét keltik, részletezve azt is, hogyan és hol végeznek vele.

Az életveszélyes fenyegetésnek minősülő eset után Joshi Bharat elárulta, nem fél, családját inkább félti, ezért a rendőrségen feljelentést tett. Később kiderült, félreértés történt, Joshi nem tett feljelentést, de egyeztetett a csatorna jogászaival és csak akkor teszi ezt meg, ha durvul a helyzet.

Egy hónappal később már nemcsak Joshi Bharat-ot, hanem a mögötte álló stábot is kiirtással fenyegette a férfi, aki jogosnak érezte, hogy videókat és fenyegető sorokat hozzon nyilvánosságra.

Az újabb videóban a lélekelemző nejének nemi identitására is kitért. Az egyik bulvárlaphoz pedig a következő sorokat juttatta:

"Szíved mélyén csak a félelmeid laknak, semmid sincs, csupán gyerekeid vannak. A józan ész előled jó messzire fut, hisz gyereket csinálni a hülye is tud. A nejed is, mint egy leszbikus liba, ő van csak neked, meg ez a kalyiba. Tetszettél valaha is egy igazi nőnek, s még te nevezed magad sorselemzőnek? Megfosztod magad a valós élményektől, hát, hol lennél, ha nem karol fel a Tv2? Otthonnak tekinted, ami mocskos fertő, és hátulról akaszt beléd Ökrös Gergő...Hát, ajánlom neked, hogy ne zaklass többet, mert van nálam ellened jó néhány ötlet. S majd magam szedem be tőled a vámot, és kiirtom mögüled, ha kell, az egész stábot. S bár lehet, hogy melletted szerkesztők állnak, folytasd csak, barom, s majd holtan találnak."

Kukkolóvá zülleszt Joshi Bharat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.