Kevés ideje van a családjára a sztárnak

Geszti Péter: Még mindig vannak sajnos elmaradásaim

A dalszövegíró-énekes ezúttal az idén harmadjára is megrendezésre kerülő Nemzeti Vágta apropóján mesélt arról, hogy a jelentős elfoglaltságai mellett mennyi ideje jut a családra.

2010.04.26 06:30Tabu tv

Geszti Péter gyerkőce egy igazi örökmozgó, ami nem csoda, hiszen az egész család felfokozott ritmusú életet él.

"Álmos apukának tartom magam alapvetően. Van, amikor Sárika fél hétkor már kukorékol, de ma nyolcig bírta. Próbálok vele sokat lenni. Ebben még mindig vannak sajnos elmaradásaim, de minden héten legalább három teljes napom van vele!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a férfi, akinek a legtöbb idejét jelenleg az idén is megrendezésre kerülő Nemzeti Vágta szervezési munkálatai foglalják el.

"Ebben a három napban alapvetően otthon vagyok. Ilyenkor együtt töltjük az egész napot, elmegyünk sétálni az utcára, a kertbe, és már van egy kis tologatható biciklije is, amin helyet foglal, és trónol rajta. Nagyokat is eszik! Ő egy ilyen kifli prücsök gyerek, gyakorlatilag nem nagyon látod őt kifli csücsök nélkül rohangálni, és mindig elkér mindent, ami nálam van!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Geszti Péter, aki már a gyerek születése előtt tudta, hogy a csöppség egy "Atom Anti" lesz!

Több celebet is lovagoltat Geszti Péter!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.