A sztár ringatózik, hosszú éveken keresztül...

Geszti Pétert felültették!

Geszti Pétert felültették. Méghozzá egy hintalóra. Péter egy fotózás kedvéért pattant nyeregbe, és ez egy teljesen új élményt jelentett számára. Neki ugyanis nem volt falova gyerekkorában.

2009.06.11 17:45rtlbulvar.hu

"Voltak kis biciklik meg motorocskák, amiket tologatott az ember a lábával, de most, hogy ülök rajta, rájöttem, hogy tényleg az embernek inkább felnőttkorában vannak hintalovai, mert mindig ráül valamire és azt hiszi, hogy halad vele, aztán kiderül, hogy csak ringatózik, hosszú éveken keresztül."

Geszti Péter egyébként az igazi lovakkal sincs túl közeli kapcsolatban, konkrétan fél tőlük. Ám mivel tavaly megfogadta, hogy ha jól sikerül a Nemzeti Vágta, felül egy paripára, nemrég legyőzte szorongását, és teljesítette ígéretét. Ennek ellenére továbbra is úgy tartja, neki a gyalog galopp jobban bejön, mint az ügetés.

– " Kimentünk a főlovászunknak és versenyigazgatónknak a lovas tanyájára és ott körbevittek egy kicsit, engem is, meg a társamat is, Tamás István urat, de tényleg annyira rosszul állt nekünk ez a dolog, hogy nem erőltettük."

– " Édesanyám ült annak idején elefánton is, szóval gondoltam, ha neki lehet elefánton ülni, akkor nekem lehet lóra ülni. Egyszer."

Péternek a fotózáson nem esett nehezére előhívni magából a benne élő kisfiút, hiszen munka közben mindig ez az énje inspirálja. A szöveggyáros mostanában akkor is újra gyermekké változik, ha négy hónapos lányával, Sárával foglalkozhat.

– „ Remekül lehet vele játszani is és egyet nem szeret, hogyha hasra fektetjük, mert az macerás neki, hogy onnan újra visszahengergesse magát, de egyébként mindent imád. Van neki egy nagyon kedves kis játéka, egy balerina, amit fel lehet húzni, Szentpétervárról hoztuk. Azzal jól elvan, akkor is, amikor hasra fekszik, úgy hajlandó elfogadni. Hát hiába, ha az embert motiválják, akkor mindenre hajlandó.”

Nem csoda, hogy Péter kezében mostanában még a játékmackó is jól áll. Ezt elnézve pedig kérdéses, hogy néhány év múlva vajon Sára vagy apukája élvezi-e majd jobban a közös játékot.

Tudjon még több titkot arról, hogyan viseli az apaságot Geszti Péter!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.