A lovaglás veszélyesebb az ecstasy-nál?

Geszti Péternek nem kell az izgalomhoz drog!

Geszti Péter nem hisz abban, hogy nagyobb veszélynek van kitéve valaki a lovaglás miatt, mintha drogozna - Az állítással egy brit orvosi szaklapban megjelent tanulmány kevert valóságos botrányt.

Sztárok a Nemzeti Vágtát beharangozó sajtóeseményen képgaléria

2009.02.20 12:35ma.hu

Angliában az egyik orvosi szaklapban megjelent tanulmány borzolja a kedélyeket: eszerint a lovaglásból adódó végzetes balesetek száma sokkal gyakoribb, mint az ecstasy okozta haláleseteké.

Geszti Péter, a Nemzeti Vágta kreatív vezetője közölte, ő nem lovagol és tudatmódosító szerekkel sem él. Szerinte nem kerülhet egy kalap alá a lovas sport és a drogfogyasztás. A tudatmódosító szerek azoknak valók, akik nem találják elég izgalmasnak a valóságot - vélekedett Geszti a Napi Ászban.

A Rapülők és a Jazz+Az egykori sztárjának most mindenesetre van bőven izgalom az életében - Geszti Péter és kedvese, Ditz Edit az elmúlt hetekben lettek szülők.

A sztárnak február elején született meg az első gyermeke, a kisbaba a Sára Lujza nevet kapta. Geszti Péter nejével tartott a szülőszobába is.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a páros babája csak márciusban érkezik, ám a kislány nem várta meg a tavasz első hónapját...

Geszti Péter első házasságából Gryllus Dorkával nem született gyermek, azóta a csinos színésznő is teljesen új életet kezdett, Németországban is sikeres lett.

A szöveggyáros titokban vette feleségül jelenlegi párját, Editet, szeptemberben. A családot és a barátokat is meghívták persze a nagy eseményre, de csak a kerti partira, miután már kimondták az igent.

Senki sem tudta, hogy már megvolt az esküvő, és hogy valójában egy lagziba hivatalosak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.