Nem teljesülhetnek a hazai sztár álmai

Geszti Péter: Izgatja a fantáziámat!

Geszti Péter egyelőre nem írja meg az új musicalt, mert nem jut rá ideje. Pedig az Ezeregyéjszaka meséi már régóta izgatja a fantáziáját.

2009.09.04 10:50ma.hu

Szinte állandóan az íróasztalnál ül és körmöl Geszti Péter.

Az utóbbi hetekben kapott egy szerinte fantasztikus zenei anyagot, amelyhez igazi gesztis szöveget próbál összekalapálni.

Pihenésképpen a legújabb nagylemezének anyagát állítja össze, szeretné, ha rövid időn belül már a nagyközönség is hallgathatná.

- "Nem panaszkodom, de szerencsére nincs időm unatkozni" - mondta.

- "Szorítanak a határidők, ezért aztán alaposan belevetettem magam a munkába. Dédelgetett álmom sem valósult még meg, egyelőre jegelem az Ezeregyéjszaka meséit. Pedig nagyon szeretném, ha összejönne. Bízom benne, legalább annyira szeretni fogja a közönség, mint A dzsungel könyvét" - mesélte a Napi Ásznak.

Geszti elragadtatott apuka!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.