Visszaéltek a fitneszlady fotóival

Rubint Réka rajongótól tudta meg: gogo-táncosokat keres

A fitneszező családra rájár a rúd. Nemrég Schobert Norbit érték csúnya támadások, most pedig felesége, Rubint Réka mesélt arról, hogy miképp élnek vissza fotójával az interneten.

2010.04.22 12:30Tabu tv

Rubint Réka elárulta, hogy nemrég egy go-go táncosokat kereső álláshirdetéshez társították az arcát, de az egyik közösségi portálon például személyes adatait és fotóit felhasználva hoztak neki létre egy fiktív adatlapot.

"Egy rajongóm jelezte, hogy egy álláshirdetéses oldalon megtalálta a fotómat, én pedig megtettem a megfelelő intézkedést ez ügyben. Bementem a rendőrségre, feljelentést tettem, és azóta folyamatosan folyik a nyomozás!"
- mondta el a tabutv.hu riporterének Rubint Réka, akinek a fotóival go-go táncos lányokat toboroztak.

De nem ez volt az egyetlen eset! Schobert Norbi felesége már egy közösségi oldalra is felkerült, ezért nagyon fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az emberek szellemi értékeinek, vagy fotójának jogtalan használatára, azokkal való visszaélésre.

"Szerintem ez felháborító! Van egy magyar internetes közösségi oldal, ahol szintén használják a személyes adataimat, ez ügyben is megtettem a rendőrségi feljelentést. Itt már személyiségi jogokat is sértenek, hiszen a személyes adataimmal való visszaélés az már bűncselekmény!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Rubint Réka.

Schobert Norbi lánya tisztán látja a jövőjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.