Rumer a bugyiját helyezte előtérbe

Képek: Demi Moore lánya kínos terpesszel érkezett!

Édesanyja, Demi Moore filmbemutatóján vett részt a színésznőként szárnyát bontogató Rumer Willis, de a belépője nem sikerült éppen a leggusztusosabb módon.

Demi Moore lánya, Rumer hatásos belépővel indított! képgaléria

2010.04.14 11:30ma.hu

Sokan és sokféleképpen elsütötték már ezt a figyelemfelhívó trükköt, most úgy tűnik, Rumer Willis is szükségét érezte, hogy előálljon vele - persze lehetett azért véletlen is...

Demi Moore
legidősebb lánya édesanyjával és igen ifjú pótpapájával, Ashton Kutcher-rel érkezett a színésznő új filmjének, The Joneses bemutatójára Los Angeles-ben.

Demi Moore büszke a lányára

A limuzinból azonban nem sikerült túl ízlésesen kikászálódnia.

A mutatós, félvállas ruha ugyanis abszolút elveszette a jelentőségét, amint Rumer Willis vakítóan fehér bugyija elővillant.

Rumer-t egyébként nem egy kritika érte már a külseje miatt -sokan nem rejtik véka alá, hogy nem tartják különösebben szépnek a legidősebb Willis-lányt, sőt, egyik bulvárlap még a "krumplifejű" csúfnevet is ráragasztotta.

Rumer azonban ennek ellenére sem sokat javított a stílusán - öltözködése általában nem az a kifejezetten telitalálat.

Ezen felül előszeretettel hordja melltartó nélkül a ruháit, ami pedig lényegesen jobban mutatna rajta, ha a fehérneműt nem hagyná otthon...

Bőrfűzőben feszít Demi Moore!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.