Egy ideje nem hajlandó mérlegre állni...

Szulák Andreába gyenge áramot vezetnek

Már nem áll olyan jól a műsorvezetőn a négy évvel ezelőtt még csinosan feszülő miniruha - Szulák Andrea szeretne leadni jó pár kilót, ehhez most egy új módszert talált. Bízik abban, hogy ez hosszútávon is eredményre vezet.

2010.04.01 12:25ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Egy négy éve készült fotót tett ki maga elé Szulák Andrea, melyen csinos miniruhában feszít - Így akar ismét kinézni. Január óta fogyókúrázik, legalább két ruhamérettel szeretne vékonyabb lenni. Tavasszal számára is eljött a megújulás ideje.

Andrea a kislánya születése előtt és azóta is több diétába fogott bele. Ismeri a színesleves-kúrát, a szétválasztó diétát és a jojó-effektust is, de most egy különleges, elektromos zsírbontó módszert próbál ki, mellyel már több ismert ember szabadult meg kilóitól.

Szulák Andrea bevallja: stresszes evő, akkor hízik, ha nagy rajta a nyomás. A lassú, fokozatos fogyásban hisz. Bár mérlegre még nem mert ráállni, hiszi, hogy jó úton halad. A tűk nagy része a hasára kerül, mert ez a legproblémásabb terület - gyenge áramot vezetnek bele. A kúra mellett azonban egészségesen is kell étkeznie, és sajnos családját még ne tudta rávenni ugyanerre - mesélte a Hot! magazinban Szulák Andrea.

A csinos műsorvezető egyébként nem szeretné, ha majdan a lánya is hasonló problémákkal küzdene.

Szulák Andreát egyébként nagyon meghatotta a földrengés sújtotta Haiti árváinak sorsa, több ilyen gyermeket támogat havonta. Sőt, még annak is utánajárt, örökbe fogadhatna-e Haitiról egy kicsit.

Kiderült, hogy hazánkban ennek a törvényi háttere még kiforratlan. Ha azonban erre volt módja, már holnap hazahozna egy gyermeket, természetesen kikérné családja véleményét is.

A csinos műsorvezetőn hat éve él együtt párjával, Gáborral, kislányuk, Rozina 2007 áprilisában született meg. Andrea sokat várt a babára - volt idő, amikor már azon is gondolkodott, saját gyermek helyett örökbefogad majd.

Lemondott már arról, hogy megtalálja élete párját és gyermeket is vállalhat, amikor csoda történt: megismerte azt a férfit, akivel ma is boldogan él, és nem sokkal később teherbe is esett.

Szulák Andrea Harsányi Leventével csinálja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.