Vámos Erika is többször próbálkozott...

Szulák Andrea Haitiról fogadna örökbe!

Több ezer gyermek vesztette el családját a földrengés sújtotta Haitin - Vannak egészen kicsik is, még járni sem tudnak. Szulák Andrea és Vámos Erika szívesen hazavinne egy-egyet, hogy sajátjuk helyett másik otthont adjon a csemetéknek.

2010.01.28 12:30ma.hu

A Magyar Baptista Szeretetszolgálat segítségével bárki örökbe fogadhat egy gyermeket a katasztrófa sújtotta szigetről, jelképesen. Havi háromezer forinttal biztosítva az ellátását.

Szulák Andrea
is részt vesz a programban, több árvát is támogat havonta. Elárulta, míg nem született meg a lánya, a külföldről történő örökbefogadásnak is utánanézett, ám hazánkban bonyolult, kiforratlan ennek a törvényi háttere. Vámos Erika is hasonlóképpen gondolja, aki Srí Lankáról és Erdélyből is próbált már adoptálni, eddig sikertelenül.

Ha lehetősége volna hazahozni egy gyermeket, már holnap megtenné. Szulák Andrea is így van ezzel: naponta nézi a híradót, azon gondolkodik, hogyan segíthetne. Az persze párjával, Gáborral és kislányukkal közös elhatározás, hogy hazahozzon egy babát - mondta el a Hot! magazinnak Andrea.

A csinos műsorvezetőnek és kedvesének, akivel Andrea hat éve él együtt, 2007 áprilisában született meg közös gyermeke, Rozina. A kislányra azonban sokat kellett várnia a sztárnak - volt idő, amikor már azon is gondolkodott, saját baba helyett örökbefogad majd.

Le is mondott már arról, hogy megtalálja azt a férfit, akivel majd gyermeket is vállalhat. Ekkor azonban megtörtént a csoda: Andrea megismerte Gábort, majd nem sokkal később teherbe is esett.

Lányukat Andrea nagymamája után - aki Rozália volt - némi változtatással nevezték el Rozinának. A közelmúltban felröppent a hír, hogy a műsorvezető és párja közt feszült a hangulat mostanában. A köztévén nemrég megszűnt a Hatórai tea című műsor, melyet Szulák Andrea és Novodomszky Éva vezetett felváltva.

A munka sok időt vett el Andrea családjától, így a sztár igen nehezen egyeztetett időpontokat férjével. Megfogadták, hogy bébiszitterük nem lesz, családi segítség viszont nem jöhetett szóba.

Szulák Andrea azonban mindenkit megnyugtatott, hogy a kedvesével ugyan vannak köztük problémák, de ők olyanok, hogy ha nincs baj, csinálnak maguknak. Nem szeretnek ásítozni egymás mellett...

A gyerekneveléssel kapcsolatban azonban nem vitatkoznak. Egyetértenek abban, hogy Rozina érdekei az előbbre valók, így aztán minden gondon felülkerekednek.

Remekül párosít Szulák Andrea!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.