A sztár tud bánni a pénzzel!

Szulák Andrea: Nagyon szegény lányként kezdtem

Egy ruházati üzlet megnyitóján mesélt Szulák Andrea a családi nyaralásról, új munkáiról, és persze magánéletéről - Elárulta például, miért bánik jól a pénzzel.

2009.09.08 15:00Tabu tv

Szulák Andrea őszintén mesélt a Tabu Tv-nek arról, hogy nagyon szegény lányként kezdte a karrierjét, és épp ezért még a mai napig is beosztóan bánik a keresetével, úgy mint a kezdetek-kezdetén is.

"Én nem lettem az egyik óráról a másikra ismert, tehát volt időm megszokni azt, hogy mit kell kezdenem önmagammal, a helyzetemmel, a körülményemmel és a pénzemmel. Nagyon szegény lányként kezdtem, és ennek megfelelően nyilván nagyon beosztóan éltem az életemet, és így is élem a mai napig" - mondta el a Tabu Tv-nek Szulák Andrea.

Arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik mostanság. A műsorvezetőnő köszöni szépen, jól van!

"Nyár volt, nem volt sok dolog, leszámítva egy nagysikerű színházi premiert. Nyaraltunk, pihentünk, hármasban mentünk el Görögországba, Kos szigetére, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és a gyerek is ügyesen feltalálta magát" - mesélre a Tabu Tv-nek Szulák Andrea.

Hamarosan újult erővel vág bele a munkába: az MTV-n saját naponta jelentkező műsora indul, ahol újra mosolyt csalhat a nézők arcára.

Szulák Andrea már másképp éli az életét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.