Az énekesnő keményen szereti

Szulák Andi: Örültem, hogy nem hozza a szájában a papucsomat

Az énekesnő és műsorvezető nem egyszer próbára tette a párját kapcsolatuk elején - Szulák Andrea vállalja, hogy ő a domináns, de szereti, ha egy pasi mégiscsak férfi marad mellette...

2009.05.29 08:15ma.hu

Első látásra egymásba szeretett Szulák Andrea és Gábor - Egy hotel halljában találkoztak, a férfinak azonnal megtetszett Andi. Megszerezte a számát, kedvesen, őszintén közeledett hozzá. Levette a lábáról az énekesnőt, s azóta elválaszthatatlanok.

Öt éve alkotnak egy párt, kislányuk, Rozi pedig teljessé tette boldogságukat. Andrea vállalja: kezdettől ő a domináns a kapcsolatban, de örült, hogy "nem hozza a szájában a papucsot", azaz férfi maradt mellette.

A sztár bevallja, sokszor próbára tette Gábort. Volt, hogy teljesen cicomázatlanul jött randira, de olyan is, hogy a színházba hívta Gábort, ahol gyönyörűen kiöltözve jelent meg és imádták. A férfi mindkét változatot jól viselte - árulta el Andrea a Kiskegyedben.

Szulák Andrea sokáig várt az igazira, arra pedig talán még régebb óta, hogy édesanya lehessen. Utóbbiról már-már le is mondott.



Azután, mintegy varázsütésre, nemcsak társra lelt Gábor személyében, de végre gyermekkel is megajándékozta az élet!

A kis Rozina 2007 áprilisában jött a világra, egy héttel a tervezett időpont előtt. Gyorsan megszületett, igaz, Andreát császározni kellett.

Andrea megfogadta, ugyanolyan szeretetben fogja nevelni lányát, mint amilyen szoros, bizalmas kapcsolat volt közte és édesanyja között.

A kislánya egyébként a mama emlékére kapta a nevét, de némi változtatással, hiszen őt Rozáliának, a kicsit pedig Rozinának hívják.

Szulák Andi már a szülés előtt leszögezte, hogy nem szeretne elhanyagolt anyuka lenni. Még mielőtt kórházba vonult volna, fodrászt hívatott, hogy elkészíttesse a frizuráját!

A műsorvezető azóta is nagyon csinos. S mint mondja, nem a konyhában éli az életét, és süt, főz, takarít a munka mellett - szerinte egy nő nem attól jó háziasszony.

Meg kell találni az arany középutat - vallja Andrea, akinek a jelek szerint ez sikerült is.

Büszke arra, hogy az emberek a magánéletén túl mindig kíváncsiak voltak a televíziósként nyújtott teljesítményére is.

Tudja meg, miért nem kímélte a válság Szulák Andit sem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.