Nem arról a témáról kérdezték, amiért hívták

Judy Nero: Liptaiék átvertek, remegtem az idegtől!

Az ex-pornósztár már több, mint 10 éve dolgozik a showbizniszben, de állítja: ennyire még soha senki nem tette őt lóvá. Judy Nero a napokban a TV2 Mokka műsorának vendége volt, ahová állítása szerint egy pánikbetegségével kapcsolatos beszélgetésre hívták meg, de helyette az álnéven írt "herótozó" internetes hozzászólásairól szólt a diskurzus.

2010.03.11 08:40Tabu tv

Judy Nero annyira kiborult a TV2 reggeli műsora miatt, hogy per indítását fontolgatta a tévétársaság ellen!

"Megsértettek élő adásban. A becsületemet sértették meg, nem az a téma volt az adásban, ami miatt behívtak. Ott megkaptam Kárász Robitól azt, hogy mit képzelek én magamról, és hogy lehetnék én Marilyn Monroe?" - mesélte a tabutv.hu-nak Judy Nero, aki mostanság egyre többet beszél arról, hogy Ő Marilyn Monroe reinkarnációja.

"Sokan a mostani szerkesztők közül még csak akkor jártak általános iskolába, amikor én a show bizniszbe belecsöppentem. Nekem ez egy sértő dolog, ilyeneket ne mondjanak olyan emberek, akik sohasem voltak, amikor a pályámat elkezdtem. Próbáltam védekezni, de már azt sajnálom, hogy nem jöttem ki élő adásból. Idáig nagyon jó viszonyban voltam a csatornával, és egy közügyet szolgáló téma miatt mentem be a Mokkába, de ehelyett olyan videót vetítettek le, amiről én nem szerettem volna beszélni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az erotikus iparban dolgozó Judy.

"Az ominózus Rácz Linda, Keleti Györgyi és Mészáros Linda botrányról volt szó, amin már mindannyian túl vagyunk. Én álnéven herótoztam őket akkor a neten" - osztotta meg az internetes sztártévé riporterével Judy Nero.

A hölgy szerint mostanság nagyon sokat romlott az ébresztőműsor színvonala.

"Ez az adás lesüllyedt egy olyan szintre, mint a Mónika és a Joshi Bharat show. Az adás után megkérdezte a menedzserem, hogy miért kellett ezt csinálni. A válasz az volt, hogy azt gondolták, hogy ez egy nagyon jó geg lesz ez majd. Annyira jó geg lett egyébként, hogy remegtem az idegességtől. Mivel amúgy is beteg vagyok, teljesen rosszul lettem, és sírógörcsöt kaptam. Azt is mondták, hogy nagyon jó nézettséget hoztam, és ez tök jó dolog. Kérték, hogy azt sem felejtsem el, hogy ez mekkora nézettséget hozott az én blogomnak... ez a Tabu Tv, ugye? Itt lehet bármit mondani: a k*rva életbe!" - fejezte be ingerült interjúját a tabutv.hu weboldalán Judy Nero.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője később a Napi Ásznak elmondta: a műsorkészítők a szerkesztői szabadságukkal éltek, amikor olyan témára kérdeztek rá, ami nem volt egyeztetve. Azóta sikerült tisztázni a félreértést Judyval, bármikor szívesen látják őt a Mokkában.

Szávay Ági miatt diszkriminálták Judy Nero-t?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.