Még azt is megírja, ha beszóltak

Ha szexelni akar, Judy Nero szól a neten!

Az erotikus modell az interneten vezet naplót, itt osztja meg mindennapjai történéseit a látogatókkal - Judy Nero már gyerekkorában is mindent naplóba írt, szóval nem volt neki nagy újdonság az elektronikus blogolás, de az oda klikkelőknek már annál inkább!

2010.02.04 14:30tabu.tv

Pikáns és polgárpukkasztó naplója van Judy Nero-nak, aki most az internetes sztártévének mesél a blogolás örömeiről.

"A témám az változatos. Egészen a szókimondástól a szexuális témákig minden megtalálható, illetve ami velem kapcsolatos vicces formában. Sok embernek van előítélete velem kapcsolatban, de aki igazából meg akar ismerni, az ezen a blogon keresztül megteheti"
- meséli a tabutv.hu riporterének Judy Nero.

"Gyerekkoromban is volt naplóm meg emlékkönyvem ami mindig vezettem, és a mai napig jó visszanézni, visszaolvasni. Ebben a blogban abszolút minden igaz. Azért kell elmondani, mert ez az én blogom, ez egy napló, és ha majd én 90 éves leszek, akkor emlékezni akarok, hogy mi történik velem" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az erotikus sztár.

Judy szerint a legtöbb híresség csak saját maga sztárolására használja a blogját, de ő egyáltalán nem ilyen.

"Benne van az is, hogy mosolyogjatok, mert szar napotok lesz, benne van az is, amikor leírom, hogy szexelni vágyom, benne van az is, amikor beszólnak az utcán" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Judy Nero, aki a negatív hozzászólókkal rendszerint harcba szál, és semmit sem töröl ki.

Börtönbe zárták Judy Nero volt férjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.