Az ex.pornós antidepresszánsokat szed

Videóval: Judy Nero pánikbeteg

Az ex-pornós bevallotta: súlyos betegséggel küzd. Judy Nero pánikbetegsége miatt antidepresszánsokat szed, épp nemrég emelték újra az adagját

2009.11.28 18:58Tabu tv

A stressz-betegség hatására teljesen megváltozott az élete, de végre szeretné visszakapni régi önmagát! Decembert tűzte ki célul, hogy megoldódjon a problémája, és ahogy mondja, ehhez csak az Ő akaratereje kell. Judy folyamatos kezelésekre jár, kísérleteznek az orvosok a gyógyszerei beállításával és másképp éli az életét, mint régebben.

"A kedélyjavító anyagomat azt felemelték, úgyhogy most jól érzem magam, viszont az a probléma, hogy ettől a gyógyszertől meg enni nem tudok. Én szeretnék ezen a betegségen túllenni minél hamarabb, decembert tűztem ki magamnak célul, de utána nem vagyok hajlandó szenvedni többet!" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában az ex-pornósztár, aki már évek óta küzd a betegséggel.

"Ebből a betegségből csak akkor tud kigyógyulni egy ember, hogyha Ő is szeretné. Én nagyon szeretnék, mert soha életemben nem voltam beteg és nem is szeretnék az lenni. Szeretném visszakapni a régi önmagamat és ugyanúgy élni, mint idáig, és ez csak rajtam múlik" - meséli a tabutv.hu videójában Judy, aki kijelentette, hogy a gyógyszerek nélkül jelenleg a mindennapi életét nem tudja élni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.