Megtörte a csendet az ex-pornósztár

Diszkriminálták Judy Nero-t Szávay Ági miatt?

Megtört a csend! A volt pornószínésznő évekig sehol sem beszélt arról, hogy szerinte Szávay Ágnes miatt diszkriminálták őt Fábry Sándor műsorából.

2010.02.17 12:30Tabu tv

Judy Nero ezúttal mindent kitálal: állítólag Szávay Ágnes azt mondta a Fábry show készítőinek, hogy nem hajlandó Judyval egy műsorban szerepelni.

Nero azonban nem haragszik Szávayra, csupán azt az elvet kifogásolja, ahogyan a sporoló menedzsmentje és ahogyan a műsor készítői kezelték az ügyet. Judy Nero bátor kijelentést tett: azt állítja, hogy diszkriminálták!

"Képes vagyok ember, és nem egy szexgép módjára élni! Igenis nagyon zavar, amikor be vagyok skatulyázva! Nagyon zavart például az is, amikor a Fábry show-ban diszkrimináltak, ugyanis pornós vagyok, és a Szávay Ágnes nem volt hajlandó velem egy adásba beülni!" - mesélte a tabutv.hu riporterének az ex-pornószínésznő.

"El lettünk hívva ebbe a műsorba, aláírt szerződésem is volt. Nem sokkal később felhívott a műsor egyik készítője, és közölte velem, hogy azért, mert a Szávay Ágnes ugye egy sportoló, én pedig pornós vagyok, ugye nem hajlandó velem egy adásban szerepelni! Ezt egyszerűen nevetségesnek érzem!" - ecseteli a történteket a Tabu Tv internetes videójában Judy Nero, akivel mindez néhány évvel ezelőtt történt.

Az erotikus modellnek egyébként Szávay Ágnessel semmilyen problémája sincs, nem úgy, mint az őt bíráló álszent emberekkel!

"Most őszintén! Ha elmegyünk egy talk showba szerepelni, akkor nem mindegy, hogy ki az aki ott ül mellettünk?! Nyilván a műsor készítői vagy a lány managementje közt is vannak olyan emberek, akik néztek már pornót, és mivel hogy tudták, hogy Judy Nero vagyok, ezért nem voltak hajlandóak velem egy adásba beülni. Ez nagyon rosszul esik, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem!"
- mondta el a tabutv.hu internetes videójában Judy Nero.

Börtönben Judy Nero volt férje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.