Nem hinné, hogy újra férjhez menne!

Volt férje a börtönből újra megkérte Judy Nero kezét!

A volt pornószínésznővel meghökkentő dolog történt - volt férje, akitől tavaly novemberben vált el, most ismét megkérte a kezét. Judy Nero nem tér napirendre a dolog felett, hiszen álmában sem gondolta volna, hogy a börtönbe került volt társa újra beleszeret.

2010.02.10 12:22Tabu tv

Még január közepén hozta le az egyik napilap, hogy Judy Nero volt férje börtönbe került, de most nem sokkal a válás kimondása után újra egyesülhet a pár.

"November elsején váltunk el, és ő már ismét megkérte a kezem. Nem tudok hozzá mit szólni. Furcsa, hiszen egy házasság felbomlása mindig egy kudarc, teljesen mindegy, hogy ki a kezdeményező fél. Nem érzem azt, hogy nekem most újra férjhez kellene mennem" - ecseteli a tabutv.hu riporterének Judy Nero, aki blogjában tudatta a nagyközönséggel a leánykérés tényét.

"Persze nagyon szeretnék majd férjhez menni, de nem valószínű, hogy hozzá. Eléggé meginogtam, mert csak a férjem volt, de nem olyan életet képzeltem el magamnak, amilyet Ő adott. Órákig sorolhatnám, hogy mi az, amiben a házassághoz változnia kéne. Hogy mennyi esélyt adnék, azt a jó isten tudja, már nem tervezek!" -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában a volt pornósztár, aki jelenleg egyáltalán nem magányos, és épp most talál magára szingliként.

Judy Nero férje börtönbe került - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.