Ebben az évadban nem térnek már vissza Enciék

Rékasiéknak most jól jön a pálinkafőzde

Szeptemberig biztosan nem kerül színpadra Rékasi Károly és Détár Enikő közös, nagy népszerűségre szert tett produkciója - A héten kiderült, hogy a színész a Barátok köztből is távozik. Milyen anyagi helyzetbe kerülhet a család?

2010.03.02 09:30ma.hu

A Madách Stúdió Jelenetek egy házasságból című darabja szeptemberig már nem kerül színpadra - közölte a színház művészeti titkársága. Emellett a minap kiderült, hogy a Rékasi Károly által játszott Bartha Zsolt is távozik átmenetileg a Barátok közt sorozatból. Ez újabb anyagi kiesést jelenthet a családnak.

Rékasi azonban elmondta: nem kell aggódniuk, több darabban is játszik, és a pálinkafőzdéje is egyre népszerűbb. Párjával, Détár Enikővel éppen az ilyen váratlan helyzetekre tartottak több vasat is a tűzben. Amikor megtudta, hogy a sorozatban Bartha Zsolt rács mögé kerül, nem ijedt meg. Arra gondolt, most majd jut ideje egyéb elfoglaltságaira. Nemcsak gyerekeiknek, maguknak is tartoznak azzal, hogy biztonságot teremtsenek életükben - vallja Rékasi, aki most pálinkafőzdéje sikeressé tételéért is többet tehet, személyesen mutatja be párlatait pálinkavacsorákon - adta hírül a Kiskegyed.

Az elmúlt időszakban kisebb riadalmat keltett, hogy a népszerű színésznő és műsorvezető, Détár Enikő eltűnt a képernyőről és a színpadról is. Számos hír jelent meg arról, hogy decemberi műtétje óta nehezen gyógyul, emiatt nem térhet vissza egyelőre.

A hangszálán talált polip miatt operálták a színésznőt. Február végén végül maga mesélte el, hogy háromhetes kórházi kezelésen van túl, állapota javul, de nem olyan ütemben, ahogyan szerette és várta volna.

Nem sokkal a műtét után ismét dolgozni kezdett, de nem bírta tartani a tempót, ami miatt nagyon elkeseredett. Raadásul meg is lett az eredménye a túl korai visszatérésnek.

Csak a nyilatkozata előtti napokban tért haza a kórházból, és őszintén megköszönte mindenkinek az aggódást. Mostmár otthon pihen és jobban érzi magát - mondta el.

Détár Enikő ismét kifejtette, hogy hangszálai nem lassabban gyógyulnak a vártnál, és külön tanárok is foglalkoznak vele. Egyik az ének-, a másik a beszédhangjával. Csak így állhat majd újra a színpadra és a kamerák elé...

"Rékasi Károly vagyok, nem pedig Bartha Zsolt" - mondja a színész!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.