Szellemek laktak a házaspárnál!

Rékasi kisfia velőtrázó sikolyára ébredt!

Rékasi Károly, aki Figaro szerepében bizonyít Bánfalvy Ági darabjában, úgy véli, hasonlít az általa megformált figurára. Hisz benne, hogy a rossz dolgok nem véletlen történnek, azokból is lehet tanulni. A színész éspárja otthonában megdöbbentő dolgok történtek.

2010.02.05 08:30ma.hu

Néha olyanok is szembesülnek furcsaságokkal, akik sosem hittek benne - Rékasi Károly és Détár Enikő sem gondolta volna, hogy a szellemek megkeseríthetik az életüket, amíg saját szemükkel nem látták...

A páros megfogadta, hogy egyik gyermekükhöz sem rohangálnak be minden apró nyöszörgésre, lányuknál nem is volt gond. De fiuk, Zsebi kezdettől fogva nyugtalan volt a saját szobájában, éjszaka felkelt, őrködtek mellette.

Később azonban a helyzet rosszabb lett: a házaspár nappal is különös dolgokat vett észre. Zsebi a lakás bizonyos pontjain nem maradt meg, elkerülte azokat. Egyik éjjel velőtrázó sikolyra ébredtek. Felrohantak Zsebi szobájába, a fiuk pedig a falhoz lapulva reszketett, nem volt eszméleténél, de nem is aludt: riadtan nézett a szobája egyik sarkába.

A házaspár ekkor egy táltosmester segítségét kérte. Megkérte őket, menjenek el otthonról, míg szemrevételezi a házat, és mire visszatértek, kész volt a diagnózissal: három szellem lakik a házukban. Kiűzte az "idős hölgyeket", és onnantól minden rendbejött - mesélte a Hot! magazinban Rékasi Károly.

Nemcsak a Détár-Rékasi házaspárnak voltak azonban ilyen megdöbbentő élményei.

A gyermekek valóban mindent megéreznek - ez bebizonyosodott Németh Kristóf és párja, Niki esetében is, akik a saját kisfiuk különös viselkedésével nem tudtak mit kezdeni.

A házaspár a brit fővárosban élt át hátborzongató dolgokat. Németh Kristóf a nejével és gyermekükkel azért utazott Londonba, mert Niki testvére ott él, őt látogatták meg.

A sztár felesége és kisfiuk előbb utazott ki, amikor Kristóf is megérkezett, átköltöztek egy szállodába.

Amint azonban felértek a hotelszobába, fiuk, Lóci üvölteni kezdett! Könyörgött, hogy menjenek ki az utcára. Nem értették a viselkedését, és maradtak.

Másnap újabb különös dolog történt velük: fáradtan értek vissza városnéző túrájukról, és amikor be akartak jutni a szobába, nem nyílt az ajtó.

A recepción azt mondták nekik, hogy ők ott se laknak. Csak a kifizetett számlával tudták bizonyítani, hogy valóban a hotelben szálltak meg.

Amikor új kártyát kaptak és sikerült bemenniük a szobába, nemsokkal később hatalmas robajjal becsapódott az fürdőajtó, és belülről kulcsra záródott. Még a szálloda dolgozói sem értették a helyzetet...

Németh Kristófékat persze mindez nem riasztotta el attól, hogy ismét Londonba utazzanak, de valószínűleg legközelebb másik szállodát választanak...

Meglepően néz ki Rékasi Károly!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.