Csak egy laptopot kért a rapper...

Veres Robi egy fillért sem kap a szövegelésért?

Lehetőséget kapott a Csillag születik sztárja, hogy a maga sajátos stílusában szövegeljen az egyik rádióban - Mindezért azonban Veres Robi nem kap pénzt. Ő valami mást kért.

2010.03.01 12:30ma.hu

MC DC, vagyis Veres Robi minden pénteken beszólogatós stílusban kommentálja a hét eseményeit a Class FM reggeli műsorában. Ezért azonban nem kap pénzt. Csak egy laptopot kért - ami régi vágya volt, ezen jobban tud kommunikálni barátaival és rajongóival is. A rádió a kérést örömmel teljesítette.

A sikerben nem a pénz a legfontosabb, vallja Robi, aki nem egy jótékonysági fellépést is vállalt már. A kiscsillag annak is nagyon örül, hogy hosszú keresgélés után rátalált a neki megfelelő albérletre. Egy kedves barátjával költözött kertvárosi új otthonába - árulta el Robi a Napi Ásznak.

A Csillag születik sztárja nemrég beszélt arról, hogy számára nem okoz problémát az önállóság, sosem volt még "saját" lakása, de élvezi a helyzetet, annak pedig külön örül, hogy a legjobb barátja lakik vele egy lakásban.

Robi szerint a családja féltette őt az önállóságtól, úgy véli, alaptalanul. Szeretné rendbehozni az albérletet, később, ha gyűjt össze annyi pénzt, saját lakást akar venni és majd egy autót is.

Csupán azt sajnálja, hogy a családra és barátaira a fellépései és elfoglaltságai miatt egyre kevesebb ideje jut. Szerzett új ismerősöket is, de nehezen tudja néha eldönteni, ki az, aki önmagáért kedveli és ki csak érdekből csapódik mellé.

MC DC azt sem titkolta, hogy albérletét már lányokkal is felavatta: egy-két rajongójával megosztotta az ágyát...

Veres Robi a közönségéhez alkalmazkodik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.