MC DC-nek választani kellett: karrier vagy barátok

Veres Robi megosztotta az ágyát egy rajongójával!

Új albérletbe költözött a fővárosban a Csillag születik sztárja, aki nem titkolta, nem okoz számára problémát az önállóság, de a barátai és a karrier között választania kellett, sőt, ágyba vitte egy rajongóját is.

2010.02.22 12:30ma.hu

Még nem volt sosem"saját" lakása, de nagyon jól érzi magát - árulta el Veres Robi, aki kétszobás lakást bérel, egyik szobában a legjobb barátja és személyi asszisztense lakik.

Családja féltette az önállóságtól, szerinte alaptalanul. Robi elárulta: először albérletét szeretné rendbe kapni, majd saját lakást szeretne és kocsit, de ehhez gyűjtenie is kell. MC DC úgy érzi: mindennek megvan az ára. Rokonaira, barátaira a fellépései miatt egyre kevesebb ideje jut. Lettek új ismerősei is, de az ú arcokkal szemben némileg bizalmatlan: nem tudja, azért érdeklődnek-e, mert ismert, vagy önmagáért kedvelik.

Bevallotta azonban: lányokkal már felavatta az új lakását. Van egy-két hölgy rajongója, aki nagyon odavan érte, egyiküket fel is vitte magához. Robi elárulta: érte már hátrány testi fogyatékossága miatt. Vannak lányok, akik a külsőségekre mennek.

Rajongótábora igen kiterjedt, s néha maga is meglepődik, minap például felhívta egy lengyel lány. A kritikákkal nem törődik, úgy véli, a fórumozók csak a gép mögött kemény legények. Nem érzi úgy, hogy "elszállt" volna: ritkán enged meg magának nagyobb kiadásokat - mondta el a Napi Ászban a kiscsillag.

Veres Robi a Csillag születik-beli szereplésével nyert is, meg veszített is. Veszített például egy korábbim szerelmet.

Amikor bekerült a versenybe, még Vanda nevű kedvese szorított érte. A párosról a lapok is cikkeztek. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy vége a szerelemnek - Robi elmondása szerint korábban is okozott köztük gondot a nagy távolság, hiszen egyikük mezőtúri, másikuk felsőtárkányi volt.

A verseny előrehaladtával és a rapper életének gyökeres változásával azonban ez még nagyobb lett.

Hamarosan feltűnt azonban egy új lány, akivel még az egyik közösségi portálon ismerkedett meg Veres Robi - amikor még fenn szerepelt az oldalon. Valentinával sem tartott azonban sokáig a kapcsolat.

A freestyle rapper-nek egyébként a tehetségkutató után számos elfoglaltsága lett. Leforgatták első videoklipjét, a Class FM-en bulvárhíreket kommentálhat, természetesen saját rímeivel. Hamarosan talán a Mikroszkóp Színpadon is kipróbálhatja magát.

Robinak egyéb ötletei is vannak, mihez kezdene pénzével, ha már olyan sokat keresne.

Hostelt szeretne nyitni - olcsó szállodát külföldi diákoknak. Nem tagadja, tudja, ez sok pénzbe kerül, de úgy véli azzal is tisztában van, hogyan lehet egy ilyen dologba belekezdeni, vannak ismerősei.

Veres Robi maga akarja kifizetni lábműtétjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.