Balázs Klári nagyon aggódik

Tovább romlik Korda György egészsége!

Nagyon elkeseredett, aggódik az énekesnő a férjéért - Korda György súlyos beteg, ugyanakkor nem influenzás, és az orvosok nem tudják, mi a baja.

2010.02.11 10:30ma.hu

Kétségbe van esve Balázs Klári, a párja ugyanis egy hete az ágyat nyomja - Korda György nemhogy jobban lenne, de még csak rosszabbul van. A táncdalénekes betegségéről február elsején jött a hír, de akkor még influenzáról volt szó.

Kollégái úgy hitték, hogy semmi komoly baj nincsen. Balázs Klári szerint azonban nagyon beteg Korda György, és ő egész nap mellette ül - Többször látta orvos, gyógyszereket kapott, de nem javul az állapota. Korda fekszik, alig van ereje bármihez. Sem inni, sem enni nem akar, már a kiszáradás veszélye fenyegeti - panaszolta Balázs Klári.

Kordának a fellépéseit is le kellett mondania, de nem is mehetne emberek közé ilyen állapotban - fejtette ki az énekesnő a Terefere magazinnak.

Február elején jött a hír, több rendezvényen nem énekelhet Korda György - A hírek szerint az énekes fertőző megfázással esett ágynak.

Egy hang sem jött ki a torkán, orvosa szigorúan fogja őt, eltiltotta a fellépéstől, és attól is, hogy emberek közé menjen.

A táncdalénekes páros egyik ismerőse árulta el a hírt az egyik napilapnak. Korda a Szinglik éjszakája mozifilm elő-Valentin napi előadására sem mehetett el.

Balázs Klári korábban nem szeretett volna beszélni férje állapotáról, de most megszólalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.