"Aranyos, helyes nőnek tartom"

Joshi Bharat-ot teljesen lenyűgözte Mónika!

Még sosem találkozott egymással Erdélyi Mónika és Joshi Bharat személyesen - Most erre is sor került egy rendezvényen, ahol kedélyesen elcseverésztek, s a dolognak még lesz is folytatása.

2010.02.09 07:30ma.hu

Az indiai lélekelemző szinte mindenkit ismer már a szakmában, mégis, nagy riválisával még nem találkozott - Erdélyi Mónika és Joshi Bharat összefutottak egy partin, és jóízű beszélgetés alakult ki köztük.

Joshi szerint Mónika aranyos, helyes nő, össze is tegeződtek. Nem tekinti ellenfelének a sztárt, mint embert kedveli. Az indiai sorselemző szerint Mónikával nem úgy váltak el, hogy többé nem szólnak egymáshoz, lehet folytatása is a kapcsolatuknak - adta hírül a Napi Ász.

Joshi Bharat és Mónika műsora nagyjából egy éve verseng egymással, a nyolc éve képernyőn futó Mónika-show mellé ugyanis ekkor társult az indiai lélekelemző műsora, a rivális csatornán.

Noha a két show népszerűsége töretlen, van olyan is, aki nem kedveli egyikük műsorát sem.

Bangó Margit nemrég kifejtette, korábban mindkettejük show-ját figyelemmel kísérte, de egyszercsak megváltozott a helyzet.

Azóta véleménye szerint Mónikához hasonlóan Joshi műsorában is főleg olyan romákat hívnak vendégnek, akik fogatlanok, képzetlenek, és verekednek.

Ez nem minta. Ezzel nem segítik a romák elfogadását, hanem inkább olajat öntenek a tűzre - vélekedett az énekesnő, aki a maga részéről betiltaná mind Mónika, mind pedig Joshi Bharat talkshow-ját.

Az indiai sorselemző műsorával kapcsolatban nem egy alkalommal jelentkeztek a sajtóban emberek, akik álltották: őket egész más téma miatt hívták meg a műsorba, ahol aztán kényelmetlen szituációba kerültek.

Joshi Bharat szerint addig kell szeretni, amíg lehet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.