Szörnyű csapások érték családját

Dráma - Joshi Bharat testvére állandóan meg akart halni

Nem egy csapás sújtotta az indiai lélekelemzőt - Már gyermekként pénzt kellett keresnie, hogy családja talpon maradjon. Édesapja meghalt, egyik bátyja pedig megvakult és folyton öngyilkosságon törte a fejét...

2009.11.10 07:35ma.hu - Fotó: tv2.hu

Joshi Bharat 1969 januárjában veszítette el édesapját - Egy komor, fagyos reggelen tudta meg, hogy meghalt. Anyja nagyon kétségbeesett. A tragédia után idősebb bátyja és ő is munkába álltak, hogy eltartsák a családot. Már kezdtek egyenesbe jönni, amikor újabb csapás érte őket: Joshi középső bátyja megvakult.

Nyaralás közben derült ki, hogy egyre rosszabbul lát, fájt a feje, végül egy híres szemklinikára vitték, de a hosszas kezelések ellenére is megvakult. Joshi bátyja depressziós lett, és folyton az öngyilkosságon gondolkodott. Nagysokára jött csak rendbe, és a sok hiányzása ellenére évfolyamelső lett az egyetemen, most pedig pszichológiát tanít - mesélte Joshi Bharat a Napi Ásznak.

Az indiai számrazású Joshi Magyarországon lett ismert lélekelemzőként, majd a televízióban futó show műsorvezetőjeként. Ő ugyan megszokta a sikert, ám amióta rendszeresen jelentkezik a képernyőn, jelentősen megváltozott az élete.

Családja nehezebben viseli a hirtelen jött népszerűséget. Ifjabbik gyermeke például egyenesen megorrolt apjára, amiért keveset van otthon a munkája miatt.

Még a műsorát sem hajlandó megnézni - panaszolta korábban Joshi, aki viszont úgy érzi, örülni kell annak, hogy ötvenen felül kapott egy ilyen lehetőséget.

Persze az furcsa, hogy bár eddig is léteztek a családjával, nem voltak előtérben, mostanság ehhez képest néha olyan érzése van, mintha szemek fúródnának a hátába.

Joshi Bharat-nak egyébként sosem okozott gondot, hogy indiaiként él hazánkban.

Emlékei szerint egyszer kapott talán egy skinhead-től egy rosszul eső megjegyzést, de sokan azt sem tudták, hogy nem magyar, csak a kiejtését furcsállták.

Mosónőből lett Joshi Bharat felesége!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.