Megszokta, férfi nélkül is megold mindent

Mónika: Sosem karácsonyozhattam apámmal, a nevét sem tudom

Már novemberben nekilát, és feldíszíti a házat a csinos műsorvezető - Erdélyi Mónika nagyon szereti az ünnep hangulatát, és az sem zavarja, hogy nincs kivel megosztani a teendőket. Idén két lányával karácsonyozik.

2009.12.17 12:30

Kicsit más lesz az idei karácsony Erdélyi Mónika számára, mint a többi - Rá hárul a bevásárlás és a házimunka is, mert nincs férfi a háznál. Ő azonban, mint mondja, hozzászokott ehhez, így nem csinál belőle gondot.

Mónika igyekezett mindent előre megtervezni, elrendezni, így nem fáradtan és kimerülten ül majd az ünnepi asztalhoz - mesélte a Meglepetés magazinnak, hozzátéve: üzeni az egyedülálló anyukáknak, hogy ne keseredjenek el, csak mert nincs kivel megosztani a teendőket.

A kibeszélőshow háziasszonya örül, hogy szenteste sokan ülik majd körül a karácsonyfát. Lányai mellett édesanyja és unokanővére is ott lesz a családjával. Mónika elképzelni sem tudja, hogy ne legyen jelen a családja - különösen Kiskunhalason élő anyukája, aki minden évben több napot náluk tölt karácsonykor - osztotta meg a Meglepetés magazinnal a sztár.

A műsorvezetőnek egy nagy fájdalma van: édesapjával sosem találkozott, a nevét sem tudja. Nem kíváncsi arra, ki a vér szerinti apja. Mint mondja, édesanyja és nagyanyja olyan szeretettel gondoskodtak róla, hogy feledtették vele apja hiányát - mesélte a Meglepetésnek Mónika.

A kibeszélőshow házigazdája így is szép emlékeket őriz a gyerekkori karácsonyokról. Édesanyját figyelte főzés közben, tőle tanult meg mindent. Mónika örül annak, hogy kisebbik lánya, Olívia is jobban érti már, érdeklődik a karácsony iránt.

A sztár elmondta, náluk hasznos apróságok kerülnek a fa alá, nem viszik túlzásba az ajándékozást. A műsorvezető is számvetést készített az év végén, és úgy véli, elégedett és boldog - férfi nélkül is.

Kezében tartja a gyeplőt és képes kormányozni az életét - mondta el a Megeleptés magazinnak.

Csak a gyermek miatt tartja Mónika és Gyula a kapcsolatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.