Rémesen indult az ex-villalakó éve

Ha így folytatódik, Béres Anett kopasz lesz

Nem biztos, hogy megválna fürtjeitől a szexi valóságshow-hős, VV Anett szerint azonban olyannyira rosszul indult neki a 2010-es év, hogy ha nem változik valami nagyon radikálisan körülötte, biztosan kitépkedi a hajszálait.

2010.01.27 14:30Tabu tv

Béres Anettet kábelszolgáltatója és egy behajtó cég is fizetésre kényszeríti épp, méghozzá a gyönyörű lány szerint olyan dolgok miatt, amiért egyáltalán nem kellene...

"Kicsit izgulok, mert azt mondják, hogy ha rosszul kezdődik az év, akkor az egész év ilyen lesz" - kezdi a tabutv.hu-nak adott interjúját Béres Anett, akivel sok szerencsétlenség történt idén, pedig még az első hónapnak sincs vége.

"Lehet, hogy 2010. december 31.-re teljesen kopasz leszek, mert szálanként kitépem majd a hajam az év végére. Nekem most igazából a pénzügyi dolgok nem jönnek össze eddig"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában az RTL Klub sztárja.

VV Anett a kábeltévé szolgáltatójával és egy parkolási társasággal is viaskodik.

"Kaptam a kábeltévésektől egy hetvenezer forintos csekket, miszerint annyi tartozásom van feléjük. Anyukám mindig megmondta, hogy tegyem el a csekkeket, én pedig eltettem egy bizonyos helyre, csak nem tudom, hogy hol vannak. Így most jól megszívtam, mert nem tudom bizonyítani, hogy befizettem, ezért csengetnem kellett" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Béres.

"A folytatás az pár nappal ezelőtt ért, miszerint 2004-ben parkolójegy nélkül parkoltam, és a 35 ezer forintból mára 80 ezer forint lett. Százezreket csinálnak a semmiből, és nem tud mit csinálni az ember, mert ez végrehajtás, és ráterhelik az autómra" - meséli a tabutv.hu riportjában Anett, akinek még az autóját is összetörték idén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.