Ha nincs gond, csinálnak maguknak...

Miért olyan feszült Szulák Andrea?

Családi problémák nyomasztják a csinos műsorvezetőt? - Munkatársai szerint adódnak gondok Szulák Andreáéknál. A sztár sokat idegeskedett az utóbbi időben, de azt is bevallja: párjával nem szeretnek ásítozni egymás mellett.

2010.01.15 08:30ma.hu

Szulák Andrea és párja, Gábor hat éve él együtt, boldogságuk pedig csak fokozódott kislányuk, Rozina érkezésével. Munkatársai szerint azonban a műsorvezető sokszor feszült mostanában.

A köztévén nemrég megszűnt a Hatórai tea című műsor, melyet Szulák és Novodomszky Éva vezetett felváltva. A munka sok időt vett el Andrea családjától, nehezen egyeztetett időpontokat férjével, bébiszittert nem fogadtak, családi segítség sem jöhetett szóba.

Szulák megfogadta, nem fog idegeskedni a munkahelyi gondok miatt, de azért nyomot hagytak a lelkében. Szerencsére februártól lesz másik műsora, de az ATV Nő háromszor című adásában elmondta: gyakran vannak problémák a kapcsolatában, de csak azért, mert ha nem történik semmi baj, akkor csinálnak maguknak.

Nem szeretnek ásítozni egymás mellett - fogalmazott. A gyereknevelésről vitatkoznak párjával, de ha egyetértenek abban, hogy Rozina érdekei az előbbre valók, akkor minden gondon túlteszik magukat - adta hírül a Terefere magazin.

Szulák Andrea korábban mesélt arról, hogyan is kezdődött a szerelem párjával, Gáborral. Nem tagadta, nem egyszer tette próbára a férfit a kapcsolat elején.

A műsorvezető és kedvese első látásra egymásba szeretett: egy szálloda halljában találkoztak. Gábornak nagyon megtetszett Andrea, megszerezte a számát és kedvesen, őszintén közeledett hozzá. Levette a sztárt a lábáról.

Szulák vállalja, hogy ő a domináns a kapcsolatban, de örül annak, hogy a párja nem viselkedett sosem papucsként.

A próbatétel nála abból állt, hogy előfordult, teljesen cicoma nélkül jött el egy randira, de olyan is, hogy a színházba hívta meg, ahol gyönyörűen jelent meg és mindenki imádta. Gábor azonban jól kezelte a helyzeteket.

Andrea egyébként kifejtette: nem gondolja úgy, hogy egy nő akkor nevezhető jó háziasszonynak, ha egész nap süt, főz, takarít.

Persze ő is több időt tölt mostanság az háztartási teendőkkel, de nem a konyhában éli az életét. Meg kell találni az arany középutat.

Úgy véli, ő a pénzzel is igen jól bánik, ennek oka pedig elmondása szerint az, hogy ő nagyon szegény lányként kezdte építeni karrierjét.

Szulák Andrea szerint a házasság nem volt biztonságos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.