Ott is maradhatott volna háromévesen...

Fülén-száján ömlött a vér - Kárász Robi majdnem meghalt!

Csupán a szerencséjének köszönheti életét a műsorvezető - Kárász Robi gyermekként olyan csúnyán megsérült, hogy napokig életveszélyes állapotban feküdt a kórházban.

2009.12.08 09:30ma.hu

Ha valami kicsit másként történik, Kárász Robi már nincs köztünk - A sztárt háromévesen baleset érte. A barcsi strandon leesett a csúszda tetejéről, ömlött a vér a fülén-száján, koponyaalapi törést szenvedett.

Életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahol aztán hetekig ápolták. Robi szerencsére megúszta a dolgot. Később, felnőttként azonban klausztrofóbiájára derült fény. Egy barlangtúrán jött rá a légszomj, de mindezt ma már tudja kezelni, és úgy érzi ez a korral is jár - adta hírül a Terefere magazin.

A műsorvezetőnek egyébként volt egy hasonlóan meglepő, de korántsem ennyire veszélyes nyári kalandja...

Kárász Robi nemrég adásban vallotta be, hogy vannak élményei a nudista stranddal kapcsolatban. A mellette álló Liptai Claudia is zavarba jött a témától.

Robi mára túltette magát a történteken - de mint mondta, noha ő szívesen próbál ki új dolgokat és semmi jónak sem elrontója, az, ami egyik horvátországi nyaraláson történt vele, neki is sok volt.

A sztárt a barátai vitték magukkal egy kempingbe, de szándékosan nem közölték vele, hogy nudista strandra mennek.

Ekkoriban az Isztriára jártak a haveri körrel, és csak azt a tanácsot kapta, sok ruhát ne vigyen magával.

Robit akkor érte az igazi meglepetés, amikor ki kellett mennie a partra. Amikor a kemping körül meztelenül szaladgáló embereket meglátta, alaposan felment benne a pumpa.

Nagyon nehezen ment bele, hogy maga is megszabaduljon a fürdőgatyától - fél óra után le is tolta....

Ráadásul a barátok és a jelenlegi felesége előtt. Nem csoda, ha Kárász Robi az egyhetes nyaralás alatt leginkább a vízben érezte jól magát...

Kárász Robi: Le a bagóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.