Nem bírja, ha kollégája hibázik?

Liptai Claudia élőben simán lehülyézte Kárász Robit

Akár egy megromlott házasság szereplői - véli Kárász Robi, aki nem tagadja, olykor heves viták zajlanak közte és Liptai Claudia között a stúdióban. Legutóbb tegnap "utasította rendre" őt a vöröshajú démon...

2009.06.26 07:20ma.hu

Parázs viták helyszíne időnként a Mokka stúdiója - Liptai Claudia és Kárász Róbert nagyon jó viszonyban vannak, ám a képernyőn ennek olykor az ellenkezője látszik. Robit a minap élő adásban hülyézte le kolléganője - látszólag nehezen viseli, ha hibázik valamiben. Ám Robi ezért nem haragszik, mert jól ismeri őt.

Szerinte Claudiával mindketten tipikusan olyan jellemek, akiknek ami a szívén, az a száján. Olykor a folyosó és az öltözők is tőlük hangosak, mert kamerán kívül is kiosztják egymást. De az ő párosuk ettől működik - vélekedett Kárász Robi a Napi Ászban.

Liptai Claudia és kollégája jó viszonyáról árulkodik, hogy rendezvényeken is szívesen mutatkoznak együtt.

Pár hónapja kisebb port kavart, amikor a műsorvezető - már jóval a házassága megromlásáról szóló első hírek után - együtt jelent meg párjával Gesztesi Károllyal jelent meg egyik bulvárlap gáláján.

Ezt követően azonban az Újságíróbálra ment, egyedül, ahol Kárász Robi karjaiba simulva táncolt.

Sem Claudia, sem Róbert nem szűkölködik a humorban, ha egy kis viccelődésről van szó, ám a műsorvezető egyik kijelentése a közelmúltban még Liptait is zavarba hozta...

Kárász Robi ugyanis megemlítette, szeret nudizni. A szégyenlősnek nem mondható Claudia elhúzódva vette tudomásul a megjegyzését.

Igaz, később kiderült, Kárász Robinak cseppet sem ment könnyen a vetkőzés.

Hiszen az első és egyetlen ilyen élménye Horvátországban volt, ahová a barátok úgy vitték el, hogy nem is tudta előre, nudista strandra mennek...

Csak mese volt Liptai és Gesztesi válása?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.