"Sosem volt egyforma az érdeklődési körük..."

Liptai és Gesztesi - Csak a költözés áll a válás útjában?

Költözne a csinos műsorvezető, de nem tud - vagy lehet, hogy már nem is akar? Ismerőseik szerint a Liptai-Gesztesi házaspár a válással kapcsolatosan csak arra vár, hogy túljusson Claudia elköltözésén...

2009.06.18 15:45

Sokak szerint Gesztesi Károly beleroppant a szakítási hercehurcába, de vannak, akik szerint Liptai Claudia került padlóra - Bár mindketten tagadnak, sokszor látni őket levertnek.

Az ismerősök szerint válnának, csak arra várnak, hogy túllegyenek Claudia költözésén, ez áll most az első helyen. A lakás azonban nem készült el időben, ezért él még egy fedél alatt a pár - adta hírül a Hot! magazin.

Minden bizonnyal nem így tervezték a jövőt - Gesztesi Károly annak idején nem volt jelen lányuk, Panka születésénél, de határozott elképzelései voltak arról, hogyan nevelné a kislányt. Mindent másképp tenne majd, mint annak idején a fiaival - adta hírül a Hot! magazin.

Szeretett volna több időt tölteni Pankával, hogy tőle tanulja meg a fontos dolgokat, és jelen lehessen minden fontos eseményen az életében. Fiaira sokszor nagyon kevés ideje jutott, amit ma már őszintén bán.

Továbbra is talány, mi történhetett pontosan Claudiával afrikai tartózkodása alatt, mint ahogyan az is, mi folyik tulajdonképpen a Gesztesi-rezidencián - írja a Hot.

A házaspárról az a hír is járja, hogy egészen eltérő az érdeklődési körük. Károly nagyon szeret golfozni, Liptai azonban unalmasnak tartja ezt a foglalatosságot.

Állítólag első egzotikus nyaralásukon, a Kanári-szigeteken is bonyodalmat okozott az ellentét: mivel esős időben érkeztek, Gesztesi kitalálta, hogy barangolják be Tenerifét, kirándulni fog, megnézi a lélegzetelállító kilátást - írja a Hot! magazin.

Liptait mindez nem érdekelte, inkább szoláriumot keresett, hiszen ő barnán akart hazamenni. Végül Károly egyedül ment kirándulni - minderről a színész a Bulik, balhék, csajok című könyvében írt - áll a Hot! magazinban.

Ugyanakkor boldogan írt az első feleségével töltött idillről, amikor például egy faluszéli faházban romantikáztak.

Azóta húsz év telt el, mégis, Gesztesit gyakran látni ma is együtt az exnejével. Köztudott, hogy a sztár jóban van volt feleségeivel. Lehetséges, hogy az asszony lett a nehéz időkben legfőbb Károly támasza - adta hírül a Hot! magazin.

Miért nem vetkőzött még le Liptai Claudia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.