Kárász Robi nem hitte el, míg meg nem ragadták!

Liptai Claudia: Csak a hazamenetel a szívszaggató...

A nyári kalandokkal egy baj van, hogy utána az ember vissza kell térjen a régi kerékvágásba - véli Liptai Claudia. István Dani nem az a flörtölős típus, Hargitai Bea szívesen "viccelődik", Kárász Robi pedig félős volt...

2009.07.15 09:05

István Dániel sosem volt egy nagy flörtölő, s mióta ismert arc, főleg nem az. Többnyire nem is kezdeményez. Ha jeleket kap, észreveszi, de a dolog általában ennyiben marad.

Komoly nyári flörtre utoljára kamaszkorában került sor, mert akkor még fontos volt a nyári táborban, ki kivel "kavart" - mesélte a Napi Ásznak a műsorvezető.

Hargitai Bea ellenben sosem volt a nyári flörtök ellen - jelenleg boldog párkapcsolatban él, ám szerinte a flört egyfajta vicces játék, mindenkinek szüksége van rá.

Megerősítés az embernek, ha valaki jeleket küld felé, hogy tetszik neki. Ő például büszke rá, ha a párját nézegeti egy nő. Az pedig természetes, hogy nyáron a csinos formákat megnézik az emberek - vélekedett a Napi Ásznak a modell.

Kárász Róbert húsz éve él együtt párjával. Azelőtt pedig egyszerűen nem mert kezdeményezni! Jól gitározott, s tópartokon, tűz mellett játszott is.

Nem hitte el azonban, hogy tetszik a lányoknak, amíg egyikük ingjénél fogva meg nem ragadta, és megcsókolta! Élvezi a hölgyek társaságát, árulta el a Napi Ászban Robi, de semmi több...

Liptai Claudia szerint a nyári flörtök fontosak. Minap a Mokkában kifejtette, hogy a férfiak ettől érzik magukat férfinak, a nők pedig nőnek.

A nyaralás végén azonban szívszaggató, amikor a flört résztvevőinek haza kell térniük - írja a Napi Ász.

Kárász Robi csak fél óra után tolta le a gatyáját...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.