"Orvoshoz küldtek a barátaim"

Mi történt? - Hargitai Bea csontsovány, arca beesett

Hihetetlen változáson ment keresztül a csinos szőke modell - Hargitai Beán szinte minden ruha lötyög, a legkisebb méretet hordja, de ő állítja: jól érzi magát a bőrében.

Gyönyörű képekben a szexis szőke Hargitai Bea! képgaléria

2009.06.17 08:20ma.hu - Fotó: hargitaibea.hu

Vékonyak a karjai, arca beesett - Ijesztően lefogyott Hargitai Bea az utóbbi időben! Ezt maga is elismeri: 49 kilót nyomott a 170 centijéhez: ekkor barátai már aggódni kezdtek érte és orvoshoz küldték!

Bea bevallja: azért fogyott, mert problémái voltak, nem pedig tudatosan. Most is vékonyabb az ideálisnál, de már 52 kiló. A gondokat már elfeledte, jól érzi magát a bőrében és boldog! Úgy véli, megtalálta élete párját a TV2 volt ügyvezető igazgatója személyében - adta hírül a Kiskegyed.

Hargitai Bea már korábban beszámolt róla, hogy megismerkedett egy férfival, aki elbűvölte őt - de hogy ki is az, azt akkor még titokban tartotta.

Pár hete azonban bevallotta - mint ahogyan azt is, hogy párja jelenleg Prágában dolgozik az ottani televíziónál, így ő kétlaki életet él.

Ingázik Budapest és a cseh főváros közt, hogy minél többet együtt lehessenek.

Bea és David egy rendezvényen találkoztak, azóta dúl köztük a szerelem, mely a csinos modell szerint teljesen váratlanul érte őt - ahogy ez lenni szokott...

A páros már együtt is lakik. Bea kedvese három évvel ezelőtt távozott a TV2-ből, s tért haza, azzal az indokkal, hogy megszületett második gyermeke és több időt szeretne a családjával tölteni.

Kapcsolata a feleségével azóta megromlott. Apának azonban Bea szerint most is tökéletes.

Ha csak teheti, hozza-viszi két lányát, és kéthetente velük tölti a hétvégét.

Bea még nem gondol a családalapításra, egyelőre boldog a kapcsolatában, és úgy érzi: David az a férfi, akire mindig is várt.

Tudjon meg többet a csinos Hargitai Bea szerelmi életéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.