Hol van már Alejandro?

Elárulta! Hargitai Bea egy kétgyermekes apával él

Szerelmes a csinos playmate - Hargitai Bea már együtt is él szerelmével, aki a TV2 egykori ügyvezető igazgatója, de jelenleg egy prágai tévének dolgozik.

Képekben Hargitai Bea kalandjai Kolumbiában! képgaléria

2009.05.29 12:40ma.hu - Fotó: hargitaibea.hu

Szemmel láthatóan ragyog Hargitai Bea - mint mondja, akkor talált rá a szerelem, amikor nem is számított rá. Jó ideje kapcsolatot tart fenn a TV2 egykori ügyvezető igazgatójával, akivel együtt is lakik. Ám mivel párja Prágában dolgozik, Bea él kétlaki életet.

A páros egy rendezvényen futott össze, azóta elválaszthatatlanok. Ha nincsenek együtt, interneten tartják a kapcsolatot. Beát a munkája hazánkhoz köti.

Kedvese 3 éve távozott a TV2-től, azzal az indokkal, hogy nemsokára megszületik második kislánya, s Prágában élő családjával szeretne lenni. Házasságát a jelek szerint nem sikerült megmentenie. Bea szerint párja remek apa, hozza-viszi a lányait, kéthetente velük van hétvégén. A modell azonban még nem találkozott a kicsikkel - árulta el a Blikknek.

Hargitai Bea mostanság nem mesélt sokat szerelmi életéről - korábbi kapcsolata azonban gyakorlatilag mindenki előtt zajlott.

A csinos magyar modell egy tavalyi, brazíliai nyaralás alkalmával szeretett bele egy kolumbiai szappanopera sztárjába, Alejandro Martinez-be.

Egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a helyi színésszel, egész éjjel táncoltak, flörtöltek - szerelem lett a dologból. Természetesen a távolság nagy akadályt jelentett köztük.

Egy-két találkozás után Bea elhatározta, több időre kimegy kedveséhez Kolumbiába. Kamerák kísérték a dél-amerikai országba, kalandozásáról műsor készült Senorita Szöszi címmel.

A magyar modell több megpróbáltatáson ment keresztül, a boldog viszontlátás helyett pedig Alejandróval is sikerült nem egyszer csúnyán összekülönböznie.

Hargitai Bea kisebb botrányt is okozott az országban tartózkodásával! Az egyik helyi rádióadásból kiderült, hogy a magyar sztár komoly felháborodást keltett, mert a Senorita Szöszi című műsor a helyiek szerint rontotta az ország hírnevét, hamis képet mutatva róla.

Miután a csinos playmate hazaérkezett, egy alkalommal azért került ismét a címlapra, mert a Hal a tortán forgatásán Németh Lajos időjóssal szájra puszit adtak egymásnak.

Februárban híre ment, hogy Bea ismét egy külföldi fiatalemberért lángol - talán ő lehetett az, akivel immár együtt él?

Tudja meg: Bukta volt Hargitai Bea műsora?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.