A modell a szemnek hisz

Hargitai Bea csak jó mélyen teszi

A szemrevaló modell egyetért azzal, hogy a hölgyek jobban vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akiknek tágabb a pupillája - Neki is első dolga a szemet "szemügyre venni".

2009.03.24 08:50ma.hu

Senorita Szöszi szerint a tág pupilla egyértelmű fizikai jelzés - Tapasztalata szerint azok a férfiak, akiknek nagyobb, tágabb a tekintetük, jóval barátságosabbak, mint akiknek szűkebb a pupillája. Szerinte ez fontos szerepet játszik az emberek párkapcsoltában.

Amikor hozzá odalép egy pasi, mindig jó mélyen a szemébe néz - árulta el Hargitai Bea. A modell azzal kapcsolatban fejtette ki véleményét, hogy skót kutatók szerint a nők vonzóbbnak találják a nagy pupillájú férfiakat - adta hírül a Napi Ász.

Hargitai Bea nemrég arról számolt be, ismét rátalált a szerelem - Pár hónapja még Kolumbiában kalandozott a Senorita Szöszi forgatása miatt.

A tavaly nyáron megismert kedvessel, Alejandróval próbált újra egy hullámhosszra kerülni. Ma már csak fellángolásnak tekinti a románcot.

Bea nem sokat árult el arról, ki is az új választottja, de a hírek szerint egy külföldi férfi rabolta el a szívét.

Közben azonban a csinos modell nemrég részt vett a Hal a tortán forgatásán, ahol a vacsorák közben igen közeli kapcsolatba került Németh Lajos időjóssal.

A hangulat a tetőfokára hágott, és a férfi még azt is bemutatta, hogyan szokott udvarolni: még egy apró csók is elcsattant közte és Bea között! Elárulta, szerinte kevés pasi mondana nemet, ha szájon kéne puszilnia a csinos modellt.

ea egyébként a vacsorákat élvezte, a főzést annál kevésbé, mivel sosem tartozott a dolog kedvenc elfoglaltságai közé.

Saját bevallása szerint sosem kritizálták a főztjét, de eddig mindig talált olyan férfit, aki kellőképpen elkényeztette ilyen téren is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.