Szórakozóhelyen dolgozik "Botond"

Már csak Ricsi és mixer a Barátok közt egykori sztárja

A Barátok közt sztárját, Hári Richárdot Botondként ismerhette meg az ország, de azóta már újra csak Ricsinek szólítják: a sorozat után most mixerként dolgozik egy budapesti szórakozóhelyen.

2009.11.21 08:48Tabu tv

Kálloy Molnár Péter cd-jének debütálásán sikerült lencse-, és mikrofonvégre kapnia az internetes sztártévé stábjának Hári Richárdot.

A Tabu Tv megtudta: a sorozat Kertész Botondját rokoni szálak fűzik Kálloy Molnár Péterhez. Nagybátyját példaképének tartja, közös tulajdonságuk, hogy mindketten szeretnek "szerteágazóan mindenbe belekezdeni."

"Sok mindenbe belekezdek, aztán abbahagyom, például sokat sportoltam régen is, thai boksztól kezdve break táncig. Most épp a falmászás a favorit, illetve a sziklamászás. Ilyen a zenei részem is. Egy cd-m már megvan, amit szeretnék kiadatni. Elkezdtem gitározni is, autodidakta módon tanulom internetről, ez az egyik nagy szenvedélyem" - mesélte a tabutv.hu riporterének Hári Richárd.

Furcsa paradoxon módon mikor sorozatbeli énje Kanadában járt, Ricsi a sorozatból egy időre kikerülve, a való életben is Amerikában járt.

"Egy hónapos körutat csináltam, voltam New Yorkban, Miamiban, Jerseyben, Atlantic City-ben."

A rendezvényre Richárd egy nagyon dekoratív hölggyel érkezett, aki - mint azt interjúalanyunk a Tabu Tv riporterének elmondta - már 2 esztendeje élete párja.

Szerinte az ismertséggel tudni kell együtt élni, barátnője is megszokta mára már, nem okoz problémát számukra, bár mindkettőjükben van egy kis adag egészséges féltékenység.

"Ha valahova megyünk, akkor megnéznek engem is, aztán megnézik őt is, ezt tudni kell kezelni. Ő is próbál az én szakmámban érvényesülni, már szerepelt is egy filmben, bontogatja a szárnyait. Én is most kicsit más vizekre szeretnék evezni, tervben van egy külföldi út is. Emellett mixerkedek is, ezzel szeretnék egy új színt hozni Magyarországra" - meséli a tabutv.hu riporterének a Barátok Közt Botondja.

Ricsi elmondta, hogy szerinte nem ismerik eléggé a bár tender kultúrát itthon, szeretné, ha ez fejlődne. Emellett elérkezettnek érzi az időt, hogy a jövőben rákoncentráljon a tanulásra, fontosnak tartja, hogy fejlessze magát.

A mindenki számára Botondként ismert sorozathős nem szeret előre tervezni, úgy van vele, hogy amilyen lehetőségeket az élet ad, azt ki kell használni úgy, hogy az mindenkinek jó legyen. Nem szeret hosszan előre tervezni, a Carpe Diem életérzés áll hozzá közel.

Veszélyesen él Hári Ricsi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.