35. születésnapját ünnepli Deutsch Anita!

A Barátok közt sztárja: Újra belém szeretett a férjem!

Újra belém szeretett a férjem - nyilatkozta tavasszal az éppen ma 35 éves Deutsch Anita, s ezt annak köszönheti, hogy stílust váltott: levágatta a haját, orrába pedig ékszert rakatott.

2009.08.11 06:40ma.hu

Rövid frizuráját az egész ország megcsodálhatta, amikor Anita egy reggeli tévéműsorban vendégeskedett.

Manapság ritka alkalom az ilyen, régebben azonban más volt a helyzet, a színésznő minden nap feltűnt a képernyőn, mint a Barátok közt című tévésorozat Pandája.

A sorozatnak nem csak ismertségét köszönheti, hanem a férjét is. A forgatásokon ismerkedtek össze, Kinizsi Ottó a sorozatban Balassa Imit alakítja ma is.

A kollégák sokáig nem vettek észre semmit, arra ugyanis ügyeltek, hogy a nyilvánosság előtt ne mutassák ki érzelmeiket, s nem is feltételezték a viszonyukat, Ottó ugyanis nyolc évvel fiatalabb Anitánál.

A korkülönbség ellenére remekül megvannak, bár náluk is előfordul tányércsörgés, megesik, hogy napokig nem beszélnek. A legtöbb dologban azonban egyetértenek, közös döntés például, hogy gyereküket nem mutogatják a sajtónak.

A rajongók persze tudják, hogy a párnak kislánya van, Emma, s annak is hírét vették, hogy második gyermeküket sajnos elveszítették.

A változás drasztikus volt!

Sajnos második magzatát hirtelen vesztette el Anita, melyről így nyilatkozott:

- " Nem tudok, és nem is szeretnék a fájdalmamról beszélni, hiszen minden édesanya tudja, mi játszódik le most bennem. Emma miatt egyébként is erősnek kell lennem. A kislányom és a férjem adnak erőt ezekben az órákban."

Anita és Ottó mélységesen megdöbbentek, amikor a babavárás ténye napvilágra került.

- " Csak a legközelebbi ismerőseinknek, kollégáinknak mondtuk el, s valaki azonnal továbbadta az információt a médiának." - mesélte Ottó.

- " Holott épp a genetikai vizsgálat miatt nem akartunk idő előtt beszélni a terhességről. A történtek után azt hiszem nem nekünk kell elszámolnunk a lelkiismeretünkkel."

Tényleg rejtegeti lányát a házaspár?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.